Mortal Kombat 11 – Officiële Nintendo Switch Gameplay Reveal Trailer

Mortal Kombat 11 – Officiële Nintendo Switch Gameplay Reveal Trailer

Veel van jullie hebben zich afgevraagd hoe de Nintendo Switch-versie van de aankomende Mortal Kombat 11 zich aan het vormen is, omdat we nog een goede indruk moeten krijgen.

Eindelijk hebben we een gameplay onthullende trailer van de Nintendo Switch-versie van de klassieke gewelddadige jager ontvangen en het lijkt erop dat er weinig te vrezen viel. Maar oordeel zelf!

video

Mortal Kombat onderweg

Al dat bloed in de palm van je hand! Bekijk # MK11 gameplay voor de #NintendoSwitch en breng kombat onderweg!

Mortal Kombat 11 is de nieuwste editie van de bekroonde franchise. De officiële Mortal Kombat 11 biedt een episch, ongeëvenaard verhaal met een origineel muzieknummer. Mortal Kombat ™ 11 is de nieuwste aflevering in de veelgeprezen franchise en biedt een diepere en meer persoonlijke ervaring dan ooit tevoren met een geheel nieuw Custom Character Variation System dat spelers de creatieve controle geeft om versies van het volledige tekensysteem aan te passen. Mortal Kombat ™ 11 is ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios en introduceert een nieuw filmisch verhaal dat de epische saga voortzet die al meer dan 25 jaar in de maak is.

Compleet aangepast karaktervariatiesysteem

Mortal Kombat biedt bijna oneindige aanpassingsmogelijkheden, waardoor spelers meer controle en een diepere en meer persoonlijke ervaring hebben dan ooit tevoren. Spelers kunnen hun vechters aanpassen met verschillende Skins, Gear, Special Abilities, Intro en Victory Cinemas, Taunts en Brutalities die je via gameplay kunt verdienen.

Een geheel nieuwe verhaalsmodus

Vervolg de epische saga door een nieuw filmisch verhaal dat al meer dan 25 jaar in de maak is. Spelers zullen de rol aannemen van een verscheidenheid aan vroegere en huidige personages in een tijd verspillend nieuw verhaal dat Raiden plaatst tegen Kronika, de Keeper of Time die het bestaan ​​creëerde aan het begin van de geschiedenis.

Nieuwe en terugkerende favoriete karakters van fans

Kies uit een selectie vechters met unieke vaardigheden en dodelijke slachtoffers, met nieuwe personages zoals Geras, een krachtige en loyale dienaar van Kronika die tijd kan manipuleren, samen met fan-favoriete personages waaronder Baraka, Raiden, Skarlet, Scorpion, Sonya Blade en Sub-Zero en meer.

Meer modi, uitdagingen en beloningen

Mortal Kombat is tot de nok toe gevuld met meerdere modi, waaronder de Towers of Time, die voortbouwt op eerdere games van NetherRealms, waardoor spelers hun vaardigheden kunnen testen door verschillende uitdagingen aan te gaan, meer mogelijkheden dan ooit om door te gaan met de Mortal Kombat ™ 11-ervaring .

All-New Krushing Blows & Iconic Fatalities

Het spel onthult brute gevechten als nooit tevoren met verbeterde graphics en animaties.

Mortal Kombat 11 is beschikbaar op 23 april. Jammer genoeg zullen die in Europa moeten wachten op de fysieke release die op 10 mei zal verschijnen, hoewel het lijkt.