Mortal Kombat 11 – Spawn DLC Gameplay Trailer Teaser

Mortal Kombat 11 – Spawn DLC Gameplay Trailer Teaser

Todd McFarlane, de maker van Spawn, deelde een teaser voor het uiterlijk van het personage in Mortal Kombat 11.

Dit weekend op het Final Kombat-toernooi in Chicago, is Netherrealm van plan om een ​​volledige gameplay-onthulling te delen voor Mortal Kombat 11’s Spawn DLC. In de aanloop naar de release van de volledige trailer heeft de maker van Spawn, Todd McFarlane, een korte teaser gedeeld;

Over Spawn

In het leven was Al Simmons een zeer gedecoreerde moordenaar en soldaat, dienend in het US Marine Corps, toen verhuisd naar Secret Service en de CIA om uiteindelijk te dienen onder Jason Wynn in de US Security Group die schaduw biedt over de andere agentschappen.

Toen hij echter met pensioen wilde gaan, liet Wynn zijn partner hem vermoorden tijdens zijn laatste missie. Vanwege zijn leven als huurmoordenaar werd Simmons naar de hel gestuurd, waar hij een deal sloot met de demonenheer Malebogia om de legers van de hel te leiden in ruil voor het opnieuw zien van zijn vrouw Wanda.

Simmons teruggestuurd naar de aarde met een misvormd lichaam en zonder herinneringen aan zijn verleden, werd echter bedrogen toen vijf jaar voorbij waren gegaan en Wanda hertrouwde met zijn beste vriend Terry Fitzgerald en had een dochter genaamd Cyan.

Al, onder zijn nieuwe naam Spawn, vecht nu tegen de krachten van Hemel en Hel en gaat in op verschillende bedreigingen zoals de demonische clown Violator, sadistische pedofiel Billy Kincaid en uiteindelijk zowel God als Satan zelf.

Spawn zal als DLC voor Mortal Kombat 11 verschijnen op 17 maart 2020.

Over Mortal Kombat 11

Mortal Kombat is terug en beter dan ooit in de volgende evolutie van de iconische franchise! De geheel nieuwe Custom Character Variations geven je ongekende controle om de jagers aan te passen en ze van jou te maken.

De nieuwe grafische engine toont elk moment van de schedel en brengt je zo dicht bij het gevecht dat je het kunt voelen. En met een selectie van nieuwe en terugkerende Klassic Fighters, zet Mortal Kombat’s beste in de filmverhalenmodus de epische saga voort gedurende meer dan 25 jaar in de maak.