Mortal Kombat 11 – Spawn trailer

Mortal Kombat 11 – Spawn trailer

De officiële Mortal Kombat Twitter tilde het deksel op Todd McFarlane’s Spawn in de ultrageweldige jager.

You will be able to get hold of Spawn in Early Access on 17th of March otherwise he will be available to all players on 24th of March. Mortal Kombat 11 is available right now on the Nintendo Switch platform.

Over Spawn

Albert “Al” Francis Simmons werd geboren in Detroit, Michigan als de tweede van drie broers (Marc, Al en Richard) van Esther en Bernard Simmons. Simmons was een zeer begaafd officier van het Marine Corps van de Verenigde Staten, waar hij de rang van luitenant-kolonel bereikte.

Later kwam hij bij de Amerikaanse geheime dienst, wat leidde tot zijn overplaatsing naar de Central Intelligence Agency. In de CIA werd Simmons door directeur Jason Wynn aangeworven in een speciale, uiterst geheime geheime afdeling die bekend staat als de Amerikaanse veiligheidsgroep, een elite-taskforce met jurisdictie in alle binnenlandse en buitenlandse situaties.

Jason Wynn (de directeur van de CIA) en Simmons begonnen steeds vaker koppen te slaan en Simmons was van plan af te treden.

Simmons werd vermoord tijdens een missie in Botswana voor de USSG’s operatie Knightstrike door collega huurling Bruce Stinson (aka Chapel) in opdracht van directeur Wynn. Simmons werd naar de hel gestuurd vanwege zijn leven als huurmoordenaar. Na een deal te hebben gesloten met het wezen dat bekend staat als Malebolgia, stemt Simmons ermee in om een ​​Hellspawn te worden in ruil voor het feit dat hij zijn vrouw Wanda Blake nog een laatste keer mag zien.