Murder By Numbers – Eerste 26 minuten

Murder By Numbers – Eerste 26 minuten

Heb je het in je om de zaak in Murder by Numbers op de Nintendo Switch te kraken? Dankzij Nintendo Hall kun je de eerste 26 minuten van het mysterie-avontuur bekijken.

Volg Honor Mizrahi en haar robotmaat SCOUT – terwijl ze door visuele nieuwe tussenfilmpjes en slinkse puzzels in Picross-stijl lopen om een ​​mysterieuze moord op te lossen!

video
play-rounded-fill

Over Murder By Numbers

Los Angeles, 1996. Honor Mizrahi was gewoon een actrice in een populaire tv-detectiveshow. Maar als haar baas binnen enkele minuten dood is nadat hij haar heeft ontslagen, bevindt ze zich in de hoofdrol in haar eigen moordmysterie. Samen met SCOUT, een verkenningsrobot die na een mysterieus incident wordt weggegooid, probeert ze haar naam te zuiveren – en een nieuw detectiveduo is geboren!

Onderzoek een reeks moorden in tv-studio’s, blitse awardshows, dragclubs en meer – allemaal ingesteld op een energieke soundtrack van de beroemde componist Masakazu Sugimori (Phoenix Wright: Ace Attorney, Ghost Trick en Viewtiful Joe). 

Ontdek een duistere samenzwering door een wild scala aan rare en prachtige personages te ondervragen, ontworpen door de onvergelijkbare Hato Moa, maker van Hatoful Boyfriend.

mode uit de jaren 90! Vrolijke jam! Sass heeft maximaal 100 gekozen! Twijfelachtige grappen! Drag queens! Dat alles en meer wacht … in Murder by Numbers!


Murder by Numbers is nu beschikbaar in de Switch eShop, met een speciale kortingsprijs van $ 13,49 USD (gewoonlijk $ 14,99 USD).