New Super Lucky’s Tale – Accolades trailer

New Super Lucky’s Tale – Accolades trailer

Om de recente lancering van New Super Lucky’s Tale te herdenken, werd een trailer uitgebracht om enkele van de positieve dingen te presenteren die critici zeiden over de schattige platformgame.

Ga met Lucky mee op zijn spannende reis terwijl hij nieuwe vrienden ontmoet, spannende landen verkent en vijanden overwint om het Book of Ages in New Super Lucky’s Tale te redden, nu beschikbaar voor Nintendo Switch!

video

Over New Super Lucky’s Tale

Spring in een speels platformavontuur voor alle leeftijden met New Super Lucky’s Tale!

Ren, spring, beklim ongelooflijke hoogten, begraaf diep onder de grond, overwin vijanden en verken verbazingwekkende werelden op een epische zoektocht om het Book of Ages te redden van de mysterieuze Jinx en zijn snode Kitty nest!

Kenmerken

  • Ervaar een ongelooflijke verscheidenheid aan gameplay, variërend van 3D open-wereld hubs tot verhaalgebaseerde avontuurniveaus tot 2D side-scrolling uitdagingen, belonende mini-games, verbijsterende puzzels, spannende eindbaasgevechten en een memorabele cast van personages!
  • Een echte liefdesbrief aan klassieke 3D-platformspelers, met honderden verzamelobjecten om te verzamelen, tonnen lonende geheimen om te ontgrendelen, en een hele garderobe met kostuums voor de stijlvolle avonturier!
  • New Super Lucky’s Tale beschikt over alle nieuwe niveaus, opnieuw ontworpen originele niveaus, strakkere bewegingscontrole, een volledig draaibare camera en verbeteringen aan bijna elk ander aspect, waaronder kunst, verlichting, film, dialoog, gebruikersinterface, geluid, muziek en meer.

Persoonlijk wacht ik nog steeds op de fysieke release, maar ik speelde de demo en wauw. Ik hoop heel erg dat Lucky zijn nieuwe thuis op de Nintendo Switch heeft gevonden!