Nieuwe Ninjala gameplay-trailer

Nieuwe Ninjala gameplay-trailer

Een nieuwe gameplay-video van de aankomende Nintendo Switch-exclusieve Ninjala is geüpload door GungHo Online Entertainment.

De gratis te spelen actievolle online multiplayer-titel haalt duidelijk inspiratie uit een aantal games, waaronder de superleuke Splatoon-serie, maar lijkt ook zijn eigen ding te doen. Laten we hopen dat het goed afloopt.

video
play-rounded-fill

In deze Ninjala-trailer

  • Bekijk de volledige cast van aanpasbare personages!
  • Vlieg naar nieuwe hoogten met hoogvliegende parkour-mechanica!
  • Ga op in je omgeving om je onwetende vijanden te verrassen!
  • Botsing met je tegenstanders om erachter te komen wiens ninja-instincten het scherpst zijn, en gebruik dan vernietigende ninjutsu-technieken om het echt aan ze te houden!

Over Ninjala

Ninjala is een gratis te spelen online Ninja-Gum-actiespel met een kleurrijke cast van jonge ninja’s die dynamische gevechten aangaan terwijl ze vrij rondlopen in uitgestrekte omgevingen. Maak een aangepaste avatar en gebruik een verscheidenheid aan speciale items en vaardigheden, benadrukt door het gebruik van gekke, onderscheidende “Ninja-Gum” -wapens en ninjutsu-technieken.

Versterk je suprematie in de gratis Battle Royale-modus of werk samen met vrienden in 4v4-teamwedstrijden. Ninjala komt op 27 mei 2020 naar de Nintendo Switch in Noord-Amerika. IPPON!