Nintendo wilde specifiek iemand met een zichtbare handicap

Nintendo wilde specifiek iemand met een zichtbare handicap

Nintendo heeft onlangs een Nintendo Switch-commercial uitgebracht met de naam “Our Favourite Ways to Play”. Er waren veel kinderen en tieners in de commercial, waaronder de 16-jarige Aaron Waddingham.

video
play-rounded-fill

We zijn down met dat!

Waddingham heeft het syndroom van Down, en zijn moeder zegt dat dit veel te maken had met waarom haar zoon in de eerste plaats in de commercial was. Sue Robins, zijn moeder zei dat “Nintendo heel specifiek iemand met een zichtbare handicap wilde”.

Nu klinkt dat misschien voor sommige mensen verkeerd, maar Nintendo is een liefhebbend bedrijf, ze zijn er voor iedereen en willen dat uitstralen door inclusiviteit. Goed voor hen, maar nog veel beter voor de jonge Aaron!

Trotse mamma

Sue Robins zei ook dat een combinatie van zijn acteercoach en dramaklassen hem hielp voorbereiden op de Nintendo-shoot en repetitie. Ze merkte ook op

It was pretty cool because it was a rehearsal to play a video game. They trained him how to play the Nintendo game, which I think you already knew how to play, because you’re a 16-year-old boy

Nintendo houdt echt vast aan hun credo van elke plaats, overal, altijd en met iedereen met Nintendo Switch. Dit is marketing en commercials op een heel goede manier!