Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers bijgewerkt naar versie 1.03

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers bijgewerkt naar versie 1.03

Koei Tecmo heeft een update van versie 1.03 uitgebracht voor Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers op Nintendo Switch.

De update verhelpt een aantal bugs met betrekking tot gevechten en implementeert een nieuwe functie waarmee spelers items in één keer kunnen verkopen.

Over Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

De eerste actie-RPG in de Persona-serie!

“Persona 5”, dat in totaal 3,2 miljoen exemplaren wereldwijd heeft overtroffen, is uitgegroeid tot de langverwachte actie-RPG voor fans. Een origineel verhaal ongeveer zes maanden na het einde van “P5”!

In verschillende delen van Japan deed zich een mysterieus mysterieus incident voor. Palace herleefde, vervormde cognitieve volwassen wereld? Het herrezen Ghost Thief-team in de zomervakantie draagt ​​weer spookdiefkleding en gaat op zoek naar een nieuwe zaak!

In dit werk kunnen niet alleen de held, maar ook de leden van de Phantom Thief rechtstreeks worden bediend! Ren door de stad vol schaduwen in een dynamische actie die volledig gebruik maakt van persona’s! Spannende en opwindende stijlvolle actie-RPG-bommen in verschillende delen van Japan!