Pokemon: Let’s Go! Developer Interview

Pokemon: Let’s Go! Developer Interview

Nintendo Australië en Nieuw-Zeeland hebben de gelegenheid gehad om te chatten met Junichi Masuda en Kensaku Nabana over de komende Pokemon: Let’s Go, Pikachu! en Pokemon: Laten we gaan, Eevee!

video

Beide Pokemon Lets Go-titels komen op 16 november naar de Nintendo Switch en moeten een beroep doen op nieuwkomers en veteranen van de populaire franchise.

Neem je Pokémon ™ -reis naar de Kanto-regio met je energieke partner, Pikachu, om een top Pokémon-trainer te worden terwijl je vecht met andere trainers.

Over Pokemon: Let’s Go!

Verken de diverse en levendige regio van Kanto! Wild-to-size wilde Pokémon dwalen rond in het spel, dus vang ze als een echte Pokémon-trainer door beweging, timing en een goed geplaatste Poké Ball ™ te gebruiken. Poké Ball Plus licht op, vibreert en speelt geluiden op basis van wat je in Pokémon doet: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Wanneer je je favoriete Pokémon met je meeneemt in Poké Ball Plus, kun je hem ook zacht schudden om de Pokémon binnen te horen! Verbind Poké Ball Plus met de Pokémon GO * -app en het zal oplichten en trillen wanneer je in de buurt van een Pokémon of Poké Stop bent.