Puzzle & Dragons GOLD – Nieuwe Engelse Trailer

Puzzle & Dragons GOLD – Nieuwe Engelse Trailer

GungHo Online Entertainment America heeft een nieuwe Engelse trailer voor Puzzle & Dragons GOLD gepubliceerd. Deze nieuwe trailer biedt een overzicht van de verschillende functies en gameplay van de titel en bevestigt de Engelse releasedatum voor 15 januari 2020.

video
play-rounded-fill

Over Puzzle & Dragons GOLD

Maak je klaar voor een extreme uitdaging! Vandaag heeft GungHo Online Entertainment (GOE) aangekondigd dat Puzzle & Dragons GOLD op 15 januari 2020 in Noord-Amerika naar Nintendo Switch komt.

Voor het eerst op Switch kunnen spelers concurreren in de speler-tegen-speler-modus (PvP) en een verhaalmodus ervaren op basis van de Puzzle & Dragons anime.

De gloednieuwe PvP-modus biedt spelers een manier om hun Puzzle & Dragons-vaardigheden te testen tegen hun vrienden en spelers over de hele wereld. Nadat ze hun Monstervaardigheden in de eerste Vaardigheidsfase hebben geselecteerd, gaan ze door naar de Puzzelfase om hun tegenstanders zoveel mogelijk schade toe te brengen. Spelers wisselen tussen de twee fasen gedurende acht beurten, en degene die de meeste schade heeft toegebracht wint het duel. Spelers moeten nu beginnen met het opstellen van hun teams (of gebruik een van de vooraf gebouwde teams), want ze hebben alle strategische hulp nodig die ze kunnen krijgen!

Er komt ook een boeiende verhaalmodus, waarin spelers de gebeurtenissen van de Puzzle & Dragons anime volgen. Spelers kunnen kiezen tussen de verhalen van hoofdrolspeler Taiga of Ryuji en zich een weg banen door de Puzzle & Dragons Champions Cup, onderweg geconfronteerd met favoriete personages.

Deze iconische gevechten gebeuren allemaal met verbluffende nieuwe 3D-modellen van de Leader Monsters, een primeur voor de Puzzle & Dragons-serie. Vechtend met aangepaste avatars van spelers, brengen de nieuwe 3D-modellen favoriete Puzzle & Dragons-monsters naar de moderne tijd, waardoor spelers een blik op hun volle glorie en kracht kunnen werpen terwijl ze zich een weg banen door GOUD Puzzle & Dragons.