Redout Trailer

Redout Trailer

Nicalis, de uitgever van Redout, heeft de debuut-gameplay-trailer vrijgegeven voor het indrukwekkende futuristische racespel.

video
play-rounded-fill

Ontwikkeld door 34BigThings en zal worden uitgebracht op de Nintendo Switch eShop op 14 mei. Het is geprijsd voor $ 39,99.

Over Redout

Redout is een grillig snel en compromisloos anti-zwaartekracht racespel, ontworpen om net zo uitdagend en bevredigend te zijn als de topgames in het duizelingwekkende futuristische arcade-racegenre. Elke draai, helling en draai oefent een unieke kracht uit op je voertuig, en spelers kunnen het schip afdrijven en pitchen om wrijving te minimaliseren, en die krachten in nog grotere voorwaartse snelheid te kanaliseren.

De cursussen combineren de efficiëntie van structuren met weinig polygonen met het oogverblindende effect van de modernste arcering, verlichting en speciale effecten. Het resultaat? Winderige kustlijnen, angstaanjagende bevroren landschappen en uitgestrekte woestijnvlaktes, allemaal doordrenkt met de vliegende vonken, elektrische bogen en laaiende uitlaat van Redout-racenergie.

Belangrijkste kenmerken

  • Meer dan 200 evenementen in de single-player Career Mode voor racers om ervaring op te doen, hun schepen te verbeteren en op te waarderen.
  • 60 tracks in 12 omgevingen op een post-apocalyptische aarde en Jupiters maan Europa, plus bosscircuits.
  • 10-plus soorten evenementen, van klassiek Race tot innovatieve Arena Race en Score-Based Endurance.
  • Zeven raceteams, elk met een andere rijstijl, en vier steeds snellere raceklassen.
  • 28 verschillende aanpasbare voertuigen, elk met 26 verschillende ontwerpen en meer dan 50 verschillende kleurenschema’s.
  • 10-plus race-gerichte, opwaardeerbare power-ups: extra turbo, schilden, zelfherstellende drones, geavanceerd grijpsysteem, slipstream-versterkers en meer.
  • Online multiplayer-races (voor maximaal zes spelers) en wereldwijde klassementen volgen recordtijden in meerdere racemodi.