#RemasterThousandYearDoor door Arlo

#RemasterThousandYearDoor door Arlo

Wil je de geweldige Paper Mario: The Thousand-Year Door in een of andere vorm zien terugkeren? Nou, het lijkt erop dat je zeker niet alleen bent.

Fans van Paper Mario over de hele wereld hebben er behoorlijk wat over gehoord dat de RPG uit het GameCube-tijdperk een moderne remaster krijgt. Ze hebben het onderwerp gepusht met hashtag #RemasterThousandYearDoor – die trending werd.

Arlo leid de redding

De hele beweging lijkt te zijn begonnen, voornamelijk dankzij een video van de prominente Arlo – die een gigantische Paper Mario-fan is.

video
play-rounded-fill

Wat volgde was natuurlijk een uitstorting van steun van toegewijde fans overal. Van hilarische memes tot oprechte verzoeken aan Nintendo om de game wat HD-glans te geven, er was geen gebrek aan heimwee naar de Paper Mario-serie in het algemeen.

Over Paper Mario: The Thousand-Year Door

Origami capriolen in overvloed met Mario terwijl de onvermoeibare loodgieter terugkeert voor nog een hap van de RPG-kers op GameCube!

Paper Mario’s unieke flexibele functies in de vorm van een vliegtuig om het luchtruim in te gaan, of draai hem opzij om door slanke openingen te glijden terwijl je ernaar streeft om de ontvoerde Princess Peach te redden. Zoek naar Star Crystals door een enorme wereld te verkennen, aan te sluiten met oude vrienden en oudere vijanden – en zorg ervoor dat je het kijkende publiek imponeert wanneer je vecht tegen de slechteriken, anders worden ze antsy!

Hysterisch grappig, uiterst vermakelijk en visueel als niets anders is Paper Mario: The Thousand-Year Door het meest uiteenlopende avontuur van het jaar.