Resident Evil 5 en 6 komen 29 Oktober

Resident Evil 5 en 6 komen 29 Oktober

Capcom heeft de releasedata voor Resident Evil 5 en Resident Evil 6 op de Nintendo Switch bevestigd.

video
play-rounded-fill

De titels PlayStation 3 en Xbox 360 zijn vanaf 29 oktober verkrijgbaar in de eShop. Er is ook een fysiek pakket met Resident Evil 4 op de cartridge, maar Resident Evil 5 en Resident Evil 6 zijn downloadcodes. Dit zal voor $ 59,99 in Noord-Amerika worden verkocht.

Over Resident Evil 5

Angst die je niet kunt vergeten

Een van de populairste Resident Evil-titels kan nu worden gespeeld terwijl Chris Redfield en zijn partner Sheva Alomar naar het hart van Afrika reizen om een ​​uitbraak te onderzoeken.

Deze volledig geladen versie bevat singleplayer- en coöpmodi en bevat alle eerder uitgebrachte DLC (Lost in Nightmares en Desperate Escape-verhaaluitbreidingen, Versus-modus, extra figuren en 4 kostuums), No Mercy-modus, evenals de nieuwe modus ‘The Mercenaries United’, dat de twee favoriete manieren van fans, The Mercenaries en The Mercenaries Reunion combineert voor een nog intensere ervaring.

Over Resident Evil 6

Geen hoop meer

Overvloeiende actie en survivalhorror, Resident Evil 6 is een dramatische horrorervaring die niet vergeten kan worden. De game loopt over verschillende delen van de wereld met in de hoofdrol meerdere speelbare personages, waaronder fanfavorieten en nieuwe gezichten.

Spring in de strijd solo of tot 4-spelers coöp in 4 dramatische hoofdstukken van de campagne of ga naar een van de vele extra modi zoals Survivor die tegen 6 spelers tegen elkaar speelt in een verhit gevecht. Deze editie bevat alle DLC, samen met twee kostuums per hoofdpersonage, die oorspronkelijk exclusief ontgrendeld kunnen worden via Residentevil.net, die nu ontgrendeld kunnen worden via het spel zelf.