Ring Fit Adventure – My Way To Play TV Reclame

Ring Fit Adventure – My Way To Play TV Reclame

Nintendo heeft een nieuwe tv-reclame gedeeld voor Ring Fit Adventure in Noord-Amerika.

video

Ring Fit Adventure is nu beschikbaar voor Nintendo Switch! Ga op een fitnessvolle zoektocht om vijanden te verslaan met behulp van echte oefeningen. Met extra minigames en aanpasbare trainingsroutines is Ring Fit Adventure een geweldige ontsnapping voor spelers van alle niveaus en schema’s.

Over Ring Fit Adventure

Avonturen die je in beweging houden

Ring Fit Adventure is een fitness-avonturenspel waarbij Joy-Conis vastgemaakt is aan de nieuwe randapparatuur “Ring-Con” en “Been Strap” die daarbij horen, en het hele lichaam wordt bewogen en gespeeld. “Ring-Con” en “Beenriem” herkennen bewegingen van onderdelen zoals armen, schouders, borst, buik, rug, billen, benen, enz. En koppelen aan personages.

Een verscheidenheid aan programma’s zoals “Adventure”, een langdurig fitnessprogramma waarvan u kunt genieten terwijl u op avontuur gaat in de fantasiewereld, “Mini-games” die gemakkelijk kunnen worden gestart en “Set-menu” waarmee u een set kunt spelen fitnessevenementen continu U kunt in verschillende stijlen trainen. Verken een enorme fantastische wereld en versla vijanden met behulp van de echte oefening!