Samurai Shodown – Lanceert op 25 Februari

Samurai Shodown – Lanceert op 25 Februari

Vecht fans zullen eindelijk de nieuwste reboot van Samurai Shodown ervaren terwijl ze onderweg zijn!

De Switch eShop heeft eindelijk zijn vermelding voor de vechtsport-port bijgewerkt – die op 25 februari 2020 wordt gelanceerd en 9,4 GB aan ruimte in beslag neemt.

video

Over Samurai Shodown

SAMURAI SHODOWN heeft sinds de eerste release in 1993 wereldwijd succes geboekt als een vechtgame met vechtgames. 11 jaar zijn verstreken sinds de laatste aflevering van de serie, en het is nu tijd voor SAMURAI SHODOWN om terug te keren in een gloednieuw spel met hoge- einde visuals en gameplay!

SAMURAI SHODOWN geeft een getrouw beeld van de spelmechanismen en sfeer die hebben bijgedragen aan het succes van de serie en bevat een revolutionaire functie die de spelacties en patronen van spelers leert om CPU-bestuurde “spookkarakters” te creëren. Met zijn verhaal dat zich een jaar vóór de allereerste aflevering afspeelt, staan ​​krijgers en strijders met verschillende achtergronden en met hun eigen doelen op het punt om te vechten om hun bestemming te vervullen!

De erfenis voortzetten

De nieuwe game is bedoeld om dezelfde spannende en opwindende gevechten te brengen waar de serie om bekend staat. Intense en epische gevechten zijn terug!

De presentatie evolueren

Met behulp van de kracht van UNREAL® ENGINE 4 kan de serie een nooit eerder gezien detailniveau bereiken voor een geheel nieuwe visuele ervaring!

Een revolutionair nieuw AI-systeem

Met behulp van de revolutionaire Deep Learning AI leert het spel van de tactiek van spelers en creëert het Ghost-personages die spelers over de hele wereld kunnen delen en bestrijden.