Samurai Shodown – Season Pass 2 Trailer

Samurai Shodown – Season Pass 2 Trailer

SNK uploadde de eerste trailer voor de tweede seizoenspas van Samurai Shodown, gepland voor lancering in 2020.

video

Over Samurai Shodown

SAMURAI SHODOWN geniet sinds de eerste release in 1993 wereldwijd succes als een vechtgame met vechtgames. 11 jaar zijn verstreken sinds de laatste aflevering van de serie, en het is nu tijd voor SAMURAI SHODOWN om terug te keren in een gloednieuw spel met high-end visuals en gameplay!

SAMURAI SHODOWN geeft een getrouwe weergave van de spelmechanismen en de atmosfeer die hebben bijgedragen aan het succes van de serie, en bevat een revolutionaire functie die leert van spelacties en patronen van spelers om CPU-bestuurde “spookkarakters” te creëren. Met een verhaal dat zich één jaar vóór de allereerste aflevering afspeelt, kruisen een gevarieerde groep terugkerende en nieuwe personages elkaar om hun bestemming te vervullen!

De erfenis uitvoeren

SAMURAI SHODOWN is trouw aan de wortels van de serie door dezelfde gespannen en opwindende gevechten te leveren waar het altijd al bekend om is geweest.

De presentatie evolueren

Met behulp van de kracht van UNREAL® ENGINE 4 kan de serie een niveau van detail en grafische kwaliteit bereiken als nooit tevoren.

Een revolutionair nieuw AI-systeem

Met behulp van de revolutionaire Deep Learning AI leert het spel van tactieken van spelers en creëert het Ghost-personages die spelers over de hele wereld kunnen delen en bestrijden.