Samurai Shodown – Ukyo Tachibana Trailer

Samurai Shodown – Ukyo Tachibana Trailer

SNK heeft de derde personage-gerichte trailer onthuld voor de aankomende Samurai Shodown-reboot.

Deze derde trailer bevat Ukyo Tachibana – een meester van Iaijutsu maar wordt getroffen door een ongeneselijke luchtwegaandoening.

video
play-rounded-fill

Over Ukyo Tachibana

Ukyo is de “Doc Holiday of Japan”.

Ukyo is ongelooflijk nauwkeurig met zijn aanvallen en hij beweegt zo snel dat het lijkt alsof hij stilstaat! Het personage maakt ook gebruik van vuurwerk en ontwijkende technieken om zijn gereedschapskist nog vernietigender te maken.

In de nieuwe Samurai Shodown kunnen spelers elkaar verslaan in slechts drie hits onder bepaalde voorwaarden. Tijdens een hands-on demo van de vechtgame in New York, toonde Samurai Shodown-producer Yasuyuki Oda en regisseur Nobuyuki Kuroki die krachtige bloedstollende hits en hoe hun nieuwe game terugkeert naar de roots van de serie. Je kunt een deel van hun gameplay in de video hierboven zien.

De nieuwe Samurai Shodown zal een prequel zijn voor het originele spel, en zal veel van de cast bevatten van die 1993 Neo Geo-vechtgame. SNK plant 16 karakters voor de lancering, 13 veteranen en drie nieuwkomers. Vechters als Galford, Haohmaru, Earthquake, Charlotte en Nakoruru keren terug, trouw aan hun vroege jaren ’90 zelf, maar bijgewerkt met gestileerde 3D-modellen.

Samurai Shodown raakt ergens in de winter van 2019 Nintendo Switch.