Sayonara Wild Hearts komt

Sayonara Wild Hearts komt

The Game Awards gaf een gemengd gevoel als het gaat om Nintendo-gerelateerde aankondigingen. Misschien hebben we daar gewoon te verdomd veel van verwacht.

Sayonara Wild Hearts

De allereerste video game premiere is Sayonara Wild Hearts, die in 2019 naar de Nintendo Switch komt.

video
play-rounded-fill

Simogo gaat het spel ontwikkelen en Annapurna is de uitgever.

Sayonara Wild Hearts is een euforische videoclip waarin je droomt over geweldig zijn, motorfietsen berijden, skateboarden, dansen, schieten met lasers, zwaarden zwaaien en harten breken met 200 mph.
Als het hart van een jonge vrouw breekt, is de balans van het universum verstoord. Een diamanten vlinder verschijnt in haar dromen en leidt haar door een snelweg in de lucht, waar ze haar andere zelf vindt: de gemaskerde fietser genaamd The Fool.

Reizend door futuristische steden, donkere wouden en elektrische woestijnen, gaat The Fool op zoek naar de harmonie van het universum, weggestopt in de harten van haar door de ster gekruiste bondgenoten: Little Death, Dancing Devils, Howling Moons, Stereo Lovers and Hermit 64.

Speel de muziek in een game waarbij elke fase is ingesteld op een nummer van een op maat geschreven popalbum wanneer Sayonara Wild Hearts in 2019 op Nintendo Switch verschijnt.