Silver Chains komt Lente 2019

Silver Chains komt Lente 2019

Headup-games heeft een persbericht uitgegeven waarin wordt onthuld dat ze  samen met ontwikkelaar Cracked Heads Games de debuut-titel van de studio,  Silver Chains, naar de Nintendo Switch zal brengen.

video
play-rounded-fill

Over Silver Chains

Het atmosferische horrorspel heeft de titel Silver Chains en is gebaseerd op de nieuwste stand van de techniek en uiterst flexibele Unreal Engine 4. Silver Chains zullen uitkomen in het voorjaar van 2019.

Met behulp van Unreal Engine 4 brengen de graphics van Silver Chains de angstaanjagend mooie interieurs van een vroeg 20e eeuws Engels landhuis tot leven. De Victoriaanse architectuur speelt een rol bij het creëren van een griezelige sfeer die je op het puntje van je stoel houdt terwijl je de mysteries van deze plek ontrafelt.

Laat de verkennings- en verhaalaspecten je echter niet voor de gek houden in een vals gevoel van veiligheid, want de gruwelen van dit huis zullen jagen en je vinden zodra je je waakzaamheid laat verslappen. Gedurende de loop van de cursus zorgt Silver Chains ervoor dat er een gestage stroom adrenaline door je lichaam stroomt!

Nadat zijn auto in een stormachtige nacht een boom heeft geraakt, wordt Peter wakker in een oud verlaten landhuis, ergens in Engeland. Hij kan zich niet herinneren waarom en hoe hij hier aankwam, maar al snel beseft hij dat het huis niet zo verlaten is als het lijkt.

Terwijl hij probeert een manier om het huis uit te vinden, moet Peter de duistere geheimen onthullen van wat er op deze plek is gebeurd. Terwijl hij probeert zijn weg te vinden, ontdekt Peter hints die aangeven dat hij hier al eerder is geweest. Maar tegen de tijd dat hij de stukjes van de puzzel begint samen te brengen, heeft iets slechts zijn spoor gevonden …

Silver Chains is een first-person horrorspel met een sterke nadruk op verhaal en verkenning. Zoek naar aanwijzingen in een oud verlaten landhuis om de waarheid te ontrafelen over de verschrikkelijke gebeurtenissen die hier zijn gebeurd.

Los puzzels op om erachter te komen hoe je verbonden bent met de mysteries van deze plek. Maar wees voorzichtig: een kwaad loert in het koude, donkere metselwerk en het is al op je gejaagd …

Silver Chains zal in 2019 worden uitgebracht voor pc, PlayStation®4, Nintendo Switch ™ en Xbox One.