Snipperclips-maker kondigt Tangle Tower aan

Snipperclips-maker kondigt Tangle Tower aan

SFB Games, de makers van Snipperclips, kondigden een nieuwe game aan genaamd Tangle Tower.

Tangle Tower is een mysteriespel waarin je een moordzaak bij Tangle Tower moet onderzoeken. Tangle Tower wordt op 10 oktober digitaal gelanceerd via de Nintendo Switch eShop voor USD 19,99.

video
play-rounded-fill

Over Tangle Tower

SFB Games is trots om aan te kondigen dat het boeiende mysteriespel Tangle Tower, dat onlangs op Apple Arcade is uitgebracht, op Steam op 10 oktober 2019 op de Nintendo Switch en pc wordt gelanceerd. Kun je dit bizarre mysterie oplossen en de geheimen ontdekken? van Tangle Tower?

Onderzoek een merkwaardige moordzaak in Tangle Tower, een onheilspellend landhuis waar geheimen op de loer liggen in de donkerste hoeken. Ga op zoek naar aanwijzingen, ondervraag excentrieke verdachten en ontwarren veel hersenkrakende puzzels! Een schokkende moord heeft plaatsgevonden in de hoogste kamer van Tangle Tower. De hoofdverdachte is een schaduwfiguur, gevonden op het lichaam van het slachtoffer. Het enige probleem – het is geen persoon … het is een schilderij!

Een eigen stijl

Geniet van de prachtige digitaal geschilderde wereld van Tangle Tower en raak betoverd door zijn sfeervolle originele orkestrale soundtrack. Decodeer een moordmysterie tot leven gebracht door volledig geuit en geanimeerde karakters, met de artistieke kenmerken van eerdere SFB Games-titels (Detective Grimoire, Haunt the House, Snipperclips).

Tangle Tower is beschikbaar in de Nintendo eShop en Steam voor $ 19,99. Het is momenteel ook beschikbaar op Apple Arcade.