Super Mario Party – Launch Trailer

Super Mario Party – Launch Trailer

Super Mario Party voor de Nintendo Switch heeft een launch-trailer van Nintendo UK ontvangen.

De feesttitel arriveert op het platform op 5 oktober 2018 en deze nieuwe video geeft je een overzicht van wat je kunt verwachten van de nieuwste toevoeging aan de serie en de nieuwe frisse functies.

video
play-rounded-fill

Over Super Mario Party

Gooi een feestje altijd en overal, met iedereen in Super Mario Party voor Nintendo Switch! Doe mee aan 80 minigames en speel online met vrienden en op geheel nieuwe manieren!

De Mario Party-serie komt naar het Nintendo Switch-systeem met supergeladen plezier voor iedereen!

De originele bordspelstijl is op een hoger plan getrapt met diepere strategische elementen, zoals specifieke dobbelstenen voor elk personage. De game introduceert ook volledig nieuwe manieren om te spelen, waaronder minigames met Joy-Con-controller en nieuwe modi om van te genieten met familie en vrienden.

Bordspel gaat terug naar de basis van vier spelers als je om beurten gaat en over het bord rent op zoek naar sterren. Je kunt ook twee Nintendo Switch-systemen koppelen en genieten van deze dynamische speelstijl, zoals in de modus Rec Room van de nieuwe Toad. En, voor het eerst in de serie, test je je vaardigheden tegen andere Mario Party-fans in een nieuwe online minigame-modus. *

Met nieuwe modi en nieuwe minigames gekoppeld aan originele bordspellen, begint het feest overal, altijd en met allerlei soorten spelers.