Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition ook fysiek bevestigd voor Europa

Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition ook fysiek bevestigd voor Europa

Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition wordt in augustus gelanceerd en lijkt ook fysiek in Europa uit te komen!

video
play-rounded-fill

Amazon vermelding – bevestiging?

Volgens de Amazon UK-lijst zal de action-RPG beschikbaar zijn in de winkelindeling op 9 augustus 2019. Pre-orders zijn nu live via de website van Amazon UK.

Deze editie van de game wordt geleverd met alle eerdere uitbreidingspakketten – inclusief nieuwe functies zoals lokale multiplayer voor 8 spelers en gyro-richten.

In Noord-Amerika is er echter nog geen aankondiging van een fysieke release.

Over Sword Art Online: Fatal Bullet Complete editie

Krijg de volledige SWORD ART ONLINE: FATAL BULLET-ervaring met de Complete Edition, inclusief het hoofdspel, drie DLC-packs, de “” Dissonance of the Nexus “” -uitbreiding en bonusitems in het spel!

Je keuzes zijn zwaarder en sneller dan een kogel.

Creëer je eigen personage en log in bij Gun Gale Online, een wereld van wapens en staal, waar een kans je ontmoet met een zeldzame ondersteunings-AI genaamd ArFA-sys.

Ervaar een spannende third-person shooter met een uniek verhaal en progressie van een RPG in deze allereerste “” TPSRPG “” van Sword Art Online!

Pas je avatar aan en beheers een breed scala aan wapens en vaardigheden!

Kies uit meer dan 30 speelbare personages in online PvP, variërend van Alice en Eugeo uit “” Alicization “, seizoen 3 van de SAO-anime, tot Eiji en Yuna van Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale!