Sword Art Online: Hollow Realization footage

Sword Art Online: Hollow Realization footage

Een onlangs aangekondigde titel voor de Nintendo Switch is Sword Art Online: Hollow Realization. Nu hebben we de eerste footage van de Nintendo Switch-versie gezien.

video
play-rounded-fill

De footage zijn gemaakt tijdens het Dengeki Bunko-festival. Hoe verhoudt de Nintendo Switch-versie van de actietitel zich volgens jou?

Over Sword Art Online: Hollow Realization

In het jaar 2026 verschijnt Sword Art: Origin, een nieuwe VRMMORPG. Wanneer Kirito terugkeert naar de wereld waarin hij ooit vastzat, ontmoet hij een mysterieuze NPC die hem een mysterieuze boodschap brengt: “Ik ben terug in Aincrad.” Hij zal snel ontdekken dat de game veel is veranderd sinds hij een paar jaar geleden eraan ontsnapte …

Sword Art Online: Hollow Realization is een actie-RPG die zowel OFFLINE als ONLINE kan worden gespeeld. De game is geïnspireerd door de wereld van Sword Art Online, met MMO-spelmechanismen.

Een releasedatum voor de Switch-versie van Sword Art Online: Hollow Realization, evenals de Switch-versie van Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition, moet nog worden aangekondigd.