The Alliance HD Remastered – Uitgebreide Gevechtssysteem Trailer

The Alliance HD Remastered – Uitgebreide Gevechtssysteem Trailer

FuRyu heeft een uitgebreid gevechtssysteem materiaal vrijgegeven voor The Alliance Alive HD Remastered op de Nintendo Switch! De trailer toont een uitgebreide preview van het turn-based vechtsysteem.

Uitgebreid gevechtssysteem

Ornithopter

Deze door mensen aangedreven vluchtmachine wordt een Ornithopter genoemd en wordt meestal in de Rain Realm gebruikt. Je kunt met zijn vleugels klappen om van een hogere naar een lagere locatie in de wereldkaart af te dalen.

Swan Song

‘Swan Song’ is een krachtpak dat door Tiggy voor de strijd is ontwikkeld. Omdat ze niet echt in staat is om alleen te vechten, berijdt Tiggy dit om tegen monsters te vechten. Met Riding Swan Song kun je ook lava betreden en rotsobstakels vernietigen terwijl je op de kaart bent.

Brionac

Een grootschalige ark, voorheen de “Brionac” genoemd, die naar verluidt gebouwd is in de tijd voordat de Grote Barrière de wereld verdeelde. De Ark is de basis van de speler en hiermee kun je vrij over de Dark Current varen.

Snow Rabbit

De Snow Rabbit is een dier dat in het sneeuwrijk woont. Het kan hoog genoeg springen om iets hogere gebieden op de wereldkaart te bereiken.

Wyvern

Wyverns bewonen het Crystal Realm. Ze worden ‘White Dragons’ genoemd en vechten samen met mensen in luchtgevechten.

De Alliance Alive HD Remastered zal de VS bereiken op 8 oktober. Ondertussen ontvangen Europeanen het spel later op 11 oktober en Oceanië krijgt het voor het laatst op 18 oktober. De game wordt ook op 10 oktober gelanceerd in Japan.