The Art Of Super Mario Odyssey Book toont ook Rosalina

The Art Of Super Mario Odyssey Book toont ook Rosalina

Zoals we gisteren meldden, is het boek The Art of Super Mario Odyssey nu verkrijgbaar in Japan. Zoals je zou verwachten, hebben afbeeldingen uit het boek hun weg online gevonden. En sommige zijn … speciaal.

Rosalina in Super Mario Odyssey?

De laatste is een schets van hoe Rosalina eruit had kunnen zien als Nintendo had besloten om haar in het spel op te nemen. Voor diegenen die Super Mario Odyssey nog niet hebben gespeeld en alles al hebben gedaan, zit ze niet in de daadwerkelijke game.

rosalina-super-mario-odyssey-art-book

Rosalina werd samen met Bowsette / Princess Bowser gesloopt. Misschien zullen ze allebei of een aantal van hen in het onvermijdelijke vervolg of DLC verschijnen.

Eerlijk gezegd denken we dat Nintendo al bezig is met een nieuw Super Mario-spel voor de Nintendo Switch om in de voetsporen van Super Mario Odyssey te treden. En als we een beetje hardop denken … zou het logisch zijn om een game te pushen wanneer de Super Mario-film, die wordt geproduceerd samen met de mensen achter Despicable Me and Minions, uitkomt. We hebben niet eens een releasedatum voor de film … dus wie weet.