The Ninja Saviors – Nieuwe Trailer … en uitgesteld in Noord-Amerika

The Ninja Saviors – Nieuwe Trailer … en uitgesteld in Noord-Amerika

ININ Games heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor The Ninja Saviors: Return Of The Warriors voor Nintendo Switch, evenals een update over de Noord-Amerikaanse releasedatum.

video

Helaas lijkt het erop dat de game is uitgesteld vanwege de release in Noord-Amerika. Volgens ININ is dit te wijten aan “onvoorziene logistieke uitdagingen”.

Om het goed te maken, heeft ININ Games gezegd dat de fysieke release van Ninja Saviors enkele “extra items zal bevatten die later zullen worden onthuld”. Merk op dat deze vertraging geen invloed heeft op de Europese release, die volgens planning op 30 augustus wordt gelanceerd.

Over The Ninja Saviors

ININ Games, uitgever van United Games GmbH, heeft een nieuwe extra grote trailer uitgebracht voor THE NINJA SAVIORS – Return of the Warriors en heeft de lanceringsdata voor Europa en Noord-Amerika bevestigd.

Het langverwachte vervolg op de arcadehit wordt op 30 augustus in Europa uitgebracht en op 15 oktober in Noord-Amerika op Nintendo Switch en Sony PlayStation 4.

De game was oorspronkelijk gepland om gelijktijdig in beide markten te worden uitgebracht. De reden voor het uitstel op korte termijn in Noord-Amerika zijn onvoorziene logistieke uitdagingen, die ondanks intensieve inspanningen niet op tijd konden worden opgelost. ININ wil zijn excuses aanbieden aan de vele fans die nu al te popelen zijn om dit meesterwerk te spelen. Als kleine vergoeding voor een langere wachttijd, bevat de fysieke release enkele extra items die later worden onthuld.

Er is meer goed nieuws

De game wordt uitgebracht als een volledig ongesneden ervaring in Europa en de VS, inclusief de optie om de kleur van de hit-effecten in rood te veranderen. Het bevat ook vijanden die op dat moment niet in de Western Super Nintendo-versie waren opgenomen. Een uitgebreid inzicht in de functies en personages wordt geboden door de zes minuten durende XXL-trailer die onlangs is uitgebracht.

De volledig herziene side-scrolling arcade brawler THE NINJA SAVIORS – Return of the Warriors heeft een sterke cast van vijf speelbare personages en een overvloed aan individuele bewegingen, met twee volledig nieuwe gezichten die zich bij het team voegen: de kleine vrouwvormige android Yaksha, met telescopische wapens die onvoorspelbare bewegingen uitvoeren en Raiden, een kolossale android die maar liefst 32000 kilogram weegt.

Gewapend met diamanten scherp staal, veranderen de Ninjas hun lichamen in woedende cyclonen – springend, schoppend en slaand door golf na golf van vijanden. In totaal acht niveaus, neem je het op tegen de tiran Banglar en zijn handlangers, alleen of met een vriend. Geniet dus van een nacht op de bank met je vrienden en haal herinneringen op aan het gouden tijdperk van co-op game-avonden uit de jaren 90 die je kent en waar je van houdt.

De originele ontwikkelaars, TENGO PROJECT, hebben de audio-visuals in elk opzicht verbeterd, waardoor een al uitstekend spel nog beter wordt! Naast coöpspel met 2 spelers, biedt TAITO’s nieuwste arcade-actiemasterpiece ook fans nieuwe 16-bit pixel art graphics en animaties, het vernieuwde geluid van TAITO’s legendarische huisband ZUNTATA, evenals een online ranglijstsysteem zodat je kunt vergelijken je vaardigheden voor jagers van over de hele wereld.

5 Ninjas

Hier zijn de vijf Android-ninja’s die aan de strijd zullen deelnemen:

1. YAKSHA (NIEUW)

Hoogte: 155 cm, Gewicht: 50 kg / 110,2 lbs

Tech Type: een kleine vrouwvormige Android ontworpen voor spionagemissies. Maakt volledig gebruik van de uitbreidbare flexibele armen om onvoorspelbare aanvallen uit te voeren.

2. RAIDEN (NIEUW)

Hoogte: 400 cm, Gewicht: 32000 kg / 70547.9 lbs

Zwaargewicht type: een enorme strijd android. Het kan in twee modi veranderen; mensvormige Crusher-modus of Blaster-modus met vliegmogelijkheden. Zijn gigantische 4 m hoge lichaam is de bron van zijn absoluut sterkste kracht.

3. KUNOICHI

Hoogte: 170 cm, Gewicht: 65 kg / 143,3 lbs

Salditype: een vrouwvormige Android. Behendig en gespecialiseerd in luchtgevechten. Schiet vijanden neer met dubbele Kunai-messen en het Katana-mes op zijn rug.

4. NINJA

Hoogte: 210 cm, Gewicht: 700 kg / 1543,2 lbs

Power Type: een gigantische Android. Langzaam, maar zijn kracht compenseert dat. Zijn speciale vaardigheden zijn aanvallen met stalen Nunchuks en aangrijpende worpen.

5. KAMAITACHI

Hoogte: 185 cm, Gewicht: 100 kg / 220,5 lbs

Snelheidstype: Uitstekend in snelheid, en zijn kracht zijn aanvallen die behendigheid gebruiken. Zwaait rond met de messen ingebouwd in zijn armen en snijdt vijanden neer die het naderen.

ITEMS VOORAF BESTELLEN:

Voorbestellingen van de fysieke editie van THE NINJA SAVIORS – Return of the Warriors ontvangen een beperkte NINJA SAVIORS-sleutelhanger met een werpmes-look.

Naast de poster en stickerset wordt er ook een handleiding meegeleverd, net als in de jaren negentig. Meer informatie over pre-orders vindt u hier http://ninjasaviors.inin.games/ 

De Ninja Saviors: Return of the Warriors is nu beschikbaar voor Switch in Japan en Azië. Het wordt gelanceerd voor Europa op 30 augustus en Noord-Amerika op 15 oktober.