Warframe Plains Of Eidolon Remaster update beschikbaar

Warframe Plains Of Eidolon Remaster update beschikbaar

Digital Extremes heeft een nieuwe update uitgebracht genaamd Plains of Eidolon Remaster voor Warframe op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

De nieuwste update verbetert de grafische aspecten van Warframe, dus u kunt verbeteringen in bliksem, schaduwen, mist en meer verwachten.

Over Warframe Plains Of Eidolon Remaster

De Canadese ontwikkelaar en uitgever Digital Extremes is zeer verheugd om het vernieuwde Warframe®-landschap met de open wereld, Plains of Eidolon Remaster, naar de PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch ™ te brengen. Met een volledige grafische revisie met behulp van de grafische technologie die is gemaakt voor Fortuna uit de laatste herfst, levert Plains of Eidolon Remaster dynamische verlichting, texturen en atmosfeer, een nieuw terrein met een dijk voor betere K-Drive Hoverboard-actie en introduceert instandhouding en een nieuwe Grineer-dreiging, de sluwe Tusk Thumpers . Plains of Eidolon Remaster is gratis te downloaden op consoles.

De grafische revisie zal alle visuele aspecten van Plains of Eidolon Remaster verbeteren. De open wereld van Warframe zal geavanceerde bliksemtechnieken zien die briljante verlichting en schaduwveranderingen in de dag-nachtcyclus brengen, die godstralen door meer gedetailleerde bomen, struik en mist sturen, en frisse, nieuwe textuurdetails aan het gebladerte en het aarden landschap zullen toevoegen.

Voor de K-Drive zullen spelers nieuwe terreinen ervaren om van af te springen en te grinden, en moeten op hun hoede zijn voor de nieuwe Tusk Thumper-vijanden, drie verschillende pneumatische ground-pounders die alles op hun weg slaan. Tenno kan nu een nieuw embleem verdienen voor de jacht en het behoud van drie nieuwe dieren op de vlaktes – voorheen alleen beschikbaar op Fortuna – en speciale Floofs waarmee ze hun banen verfraaien.