Xenoblade Chronicles Definitive Edition – Bevat geen extra functies van 3DS

Xenoblade Chronicles Definitive Edition – Bevat geen extra functies van 3DS

In 2015 ontving Xenoblade Chronicles een New Nintendo 3DS-port. De port, genaamd Xenoblade Chronicles 3D, bevatte nieuwe functies, waaronder een verzamelmodus en compatibiliteit met amiibo.

Helaas heeft Nintendo op hun officiƫle Japanse website aangekondigd dat deze functies niet zullen worden opgenomen in Xenoblade Chronicles Definitive Edition, die op 29 mei op de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Over Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Doe mee aan de strijd tussen mens en machine in de definitieve editie van deze veelgeprezen RPG

Ontdek de oorsprong van Shulk terwijl hij en zijn metgezellen botsen tegen een schijnbaar niet te stoppen mechanische dreiging. Gebruik een toekomstgericht mes, kettingaanvallen aan elkaar en positioneer je teamleden zorgvuldig in strategische, realtime gevechten terwijl je door een enorme wereld reist.

Tijdens een aanval van de mechanische indringers die bekend staat als de Mechon, ontdekt Shulk dat hij de volledige kracht van een mysterieus mes dat bekend staat als de Monado, kan benutten. Met de machtige Monado in de hand wil Shulk de Mechon voor eens en voor altijd verslaan.

Naast de Mechon kom je wilde dieren tegen die variĆ«ren van volgzaam tot dodelijk. Houd in de gaten wat de aandacht van monsters trekt om ongewenste conflicten te voorkomen … of probeer een ultrakrachtig uniek monster neer te halen.

Upgrade je feest terwijl je het avontuur doorloopt door uitrusting te selecteren, wapenvaardigheden te verbeteren en edelstenen te gebruiken die voordelen opleveren. Zet je betrouwbare metgezellen aan het werk door de feestmeter te vullen om een ā€‹ā€‹kettingaanval uit te lokken en vijanden snel achter elkaar aan te vallen!