Yo-Kai Watch 1 – Tweede Preview Trailer

Yo-Kai Watch 1 – Tweede Preview Trailer

Level-5 heeft een tweede preview-trailer geüpload voor Yo-Kai Watch 1 voor Nintendo Switch. Het laat spelers kennis maken met de verschillende Yo-Kai in het spel.

video
play-rounded-fill

Over Yo-Kai Watch

Vind, word bevriend en vecht tegen honderden Yo-kai

Na miljoenen te hebben verkocht en een cultureel fenomeen te zijn in Japan. De Yo-kai Watch-game gaat over honderden soms schattige, soms spookachtige en meestal ondeugende Yo-kai die onze wereld bewonen. Yo-kai zijn geen spoken, monsters of wezens. Yo-kai zijn eenvoudigweg Yo-kai.

Ze kunnen niet worden gezien door het menselijk oog, maar ze zijn overal. Of ze nu zijn geboren uit de ziel van een overleden mens, of een alledaags object dat zijn hogere doel ontdekt, hun persoonlijkheden zijn duidelijk menselijk.

Terwijl je de wereld verkent, gebruik je je Yo-kai Watch om ze te vinden, bevriend te raken en van ze een team te maken om tegen andere Yo-kai te vechten. Het is misschien niet zo eenvoudig om nieuwe Yo-kai te gebruiken – in veel gevallen moet je met ze vechten en indruk op ze maken tijdens je gevecht.

Elke Yo-kai heeft zijn eigen unieke vaardigheden en sterke punten en je zult ze gebruiken om de slechte Yo-kai uit te dagen en mensen te helpen die dagelijkse problemen moeten oplossen – zoals een ruzie met een vriend of iets belangrijks vergeten – dat kan worden veroorzaakt door ondeugende Yo-kai overal verborgen.