You Died But A Necromancer Revived You komt op 19 april

You Died But A Necromancer Revived You komt op 19 april

De oneerlijke valstrikken van Dark Souls zullen binnenkort een kinderspel worden op Nintendo Switch, dankzij het nieuwste project van BolHut.

video
play-rounded-fill

Over You Died But A Necromancer Revived You

De ontwikkelaar heeft onlangs geopenbaard dat je bent overleden, maar een necromancer hebt laten revived. Je raakt de Switch eShop op 19 april 2019, voor $ 8,99 USD. Nadat een necromancer zijn spelers weer tot leven brengt voor zijn eigen amusement, moeten ze een eindeloze handschoen vol wrede en hectische levels doorstaan!

Je stierf … maar een Necromancer heeft je nieuw leven ingeblazen! En zal je blijven doen herleven tot hun gekke toren van de dood totdat je de bovenste verdieping bereikt en ze kwijtraakt, zodat je eindelijk vrij kunt zijn …

Het bereiken van de top om de Necromancer uit te dagen is geen eenvoudige opdracht, de paden zijn smal en vallen vol: kettingzagen, spikes, kanonnen, vlammenwerpers. Daarbovenop zal de vloer achter je beginnen te exploderen als je er te lang over doet!

Kun je deze waanzin stoppen?

Of geef je op?

Spelkenmerken

  • De hoofdgame bestaat uit 5 delen van elk 4 verdiepingen die je moet voltooien zonder een keer geraakt te worden, anders word je bij het laatste checkpoint nieuw leven ingeblazen.
  • Procedurieniveaus: elke verdieping is anders!
  • Omhoog, Omlaag, Links, Rechts !: Eenvoudig in te nemen, maar moeilijk te beheersen
  • Maximaal 4 spelers: samenwerken! Slechts één hoeft de vloer te voltooien
  • Versus-modus: of concurreren! Laten we eens kijken wie de vloer als eerste voltooit
  • Eindeloze modus: hoe hoog kun je klimmen zonder dood te gaan?
  • Aanpasbare moeilijkheid: instellingen om het spel gemakkelijker, moeilijker of gewoon voor de lol te maken
  • +30 tekens: veel personages om uit te kiezen! Ze hebben geen voordeel voor gameplay – het gaat erom je favoriete skelet in de toren te nemen.