Car Demolition Clicker


Car Demolition Clicker

Ooit gedroomd om je eigen auto kapot te maken? Of misschien een auto van je buurman? Nou … nu heb je een kans!

Grijp je wapen, roep je gevechtsdrones en begin de auto in de vergetelheid te klikken! Verdien geld, upgrade je uitrusting en vind meer voertuigen om te vernietigen!

Tal van upgrades, ondersteuningswapens, speciale vaardigheden en explosies! Proef de vernietiging op zijn best in dit klikspel.

We hebben veel energie gestoken in grafische details en ontwerpen om u een product van hoge kwaliteit te kunnen bieden. Nachtelijke steegje, bouwplaats of tankstation zijn enkele van de mooie podia die we voor je hebben bedacht.

Probeer verschillende soorten auto’s te vernietigen – van een bestelwagen via een Amerikaanse vrachtwagen tot een enorme bulldozer. Breek het raam, sla de motorkap kapot, blaas de banden op en blaas ze uiteindelijk af met een raketwerper.

Ons belangrijkste doel was om een ​​unieke clicker-ervaring te creëren – zowel qua graphics als gameplay. Je ziet coole vernietigingsmechanismen, mooie visuele effecten, autolak die steeds meer bekrast raakt. Maar wat nog meer plezier brengt, is het kopen van die ondersteunende wapens van hoog niveau.

Als dat nog niet genoeg is, gebruik dan podiumgevaren zoals explosieve lopen of roep je gevechtsdrones aan om de auto’s sneller te vernietigen en nog meer goud te verdienen!

Je zult die vernietigingswapens geweldig vinden. Maar pas op – baasgevechten kunnen lastig zijn!

Koop liever wat extraatjes voor schade – voor het geval dat!

Release info - Car Demolition Clicker


Release datum
2021-04-28 00:00:00

Uitgever
Ultimate Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPA2YTA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
action, simulation, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Car Demolition Clicker

N/A
RUB 525.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.