De Sims 3


De Sims 3

Ervaar voor de allereerste keer een complete levenssimulatie in 3D op een handheld-systeem met De Sims 3 voor de Nintendo 3DS.

De makers van de populairste levenssimulatie-gameserie, De Sims 3, hebben de game nu geoptimaliseerd voor een volledig driedimensionale omgeving.

Creëer Sims, de unieke personages uit de gameserie De Sims, met hun eigen karakters en breng hun wensen in vervulling en bestuur hun levens in een levendige buurt. Speel nieuwe Karmakrachten vrij met Karmapunten en laat de meest bizarre krachten los op je Sims. Terwijl je je Sims stuurt tijdens hun leven, kun je relaties opbouwen en carrière maken als crimineel, atleet of muzikant en zo nieuwe voorwerpen, kleding en andere beloningen vrijspelen. Deel je Sims met vrienden met behulp van Nintendo StreetPass.

  • De eerste volledige levenssimulatie van De Sims op de Nintendo 3DS! Creëer alle denkbare Sims en bepaal hun levens. Bestuur meerdere Sims in je huishouden en beleef samen met hen die speciale momenten in hun interactieve wereld.
  • Maak een Sim die op je lijkt! Gebruik de camera op de Nintendo 3DS om een Sim te maken met jouw eigen gelaatstrekken. Je kunt het gezicht van je Sim aanpassen met behulp van de stylus en zelf kapsels en kleding uitkiezen. Bovendien kun je hun karakter bepalen.
  • Deel je Sims met je vrienden! Met behulp van Nintendo StreetPass kun je je Sims met je vrienden delen!
  • Reis naar verschillende gebieden met je Sims! Je Sims kunnen naar unieke bestemmingen gaan, waar ze openbare ruimten en bouwkavels kunnen vinden.
  • Speel gloednieuwe Karmakrachten vrij. Voer het ultieme bevel over je Sims door hen direct met de Nintendo 3DS te besturen.  Blaas in de handheld om vredige vlinders op je Sims af te sturen, of schud om een aardbeving te veroorzaken. Wat je kunt doen, hangt af van het aantal Karmapunten dat je hebt!
Ad