DEAD OR ALIVE® Dimensions


DEAD OR ALIVE® Dimensions

Preview Image

Bereid je voor op het debuut van één van de mooiste en heftigste vechtspellenseries ooit op een Nintendo-systeem in de vorm van DEAD OR ALIVE™ Dimensions.

Geniet van het 3D-effect zonder bril, vecht in weelderige en gevarieerde omgevingen en neem het top tegen andere spelers in draadloze wedstrijden als een van 25 speelbare personages.

De flitsende gevechten vol spectaculaire moves en vernietigende counteraanvallen maken van DEAD OR ALIVE™ Dimensions een adembenemende ervaring. Om je vijanden extra schade toe te brengen, kun je ook handig gebruik maken van de interactieve omgevingen. Het touchscreen van de Nintendo 3DS toont de combinaties van acties die spelers tijdens gevechten kunnen gebruiken. Geoefende spelers kunnen de vernietigende combo’s uitvoeren door op de aangegeven knoppen te drukken, terwijl minder bekwame spelers ze met een tik op het touchscreen kunnen activeren.

Met 12 verschillende spelstanden is er in DEAD OR ALIVE Dimensions geen tekort aan explosieve 3D-vechtactie. Vecht samen met een vriend tegen de computer in TAG CHALLENGE, hou je staande tegen een stroom aan tegenstanders in SURVIVAL of verfijn je technieken in TRAINING – en nog veel meer!

DEAD OR ALIVE™ Dimensions vertelt het verhaal van de franchise op een niet eerder vertoonde manier. Spelenderwijs ontdek je alle geheimen achter de aanhoudende strijd binnen de “Mugen Tenshin”-ninjaclan en de strengbewaakte gevechtstechniek “Torn Sky Blast”. Een belangrijke rol in het verhaal is weggelegd voor het boosaardige bedrijf DOATEC, organisator van de DEAD OR ALIVE™ toernooien, dat probeert de geheimen te ontrafelen om de perfecte “super fighter” te scheppen. De meest opvallende verschijningen in DEAD OR ALIVE™ Dimensions zijn natuurlijk weer de beeldschone vrouwelijke personages waar de serie bekend om staat, zoals Kasumi, Lei Fang en Tina Armstrong. Maar ook meer recente personages als Kokoro, Eliot en Hitomi doen mee, zodat zowel nieuwkomers als langdurige fans van de serie volop keuze hebben.

Voor het eerst zijn alle personages uit de DEAD OR ALIVE™-serie in één spel verzameld. In de stand CHRONICLE, kun je de avonturen van bepaalde personages volgen om hun geheimen te ontdekken. De eerste vier hoofdstukken vertegenwoordigen de eerste vier DEAD OR ALIVE™-spellen, terwijl de vijfde dienstdoet als een epiloog voor de hele serie. Tijdens de tussenfilmpjes toont het touchscreen extra informatie over de personages, zodat spelers hun onderlinge verbanden begrijpen en steeds meer inzicht krijgen in het verhaal achter DEAD OR ALIVE™ Dimensions.

DEAD OR ALIVE™ Dimensions maakt goed gebruik van de unieke functies van de Nintendo 3DS om het spel te verrijken met nieuwe extra’s. Het is bijvoorbeeld mogelijk om via SpotPass door Team NINJA gedistribueerde speciale figurines van personages te ontvangen voor de spelstand THROWDOWN. In deze spelstand vecht je indirect tegen het personage van een andere speler die je tegen bent gekomen via StreetPass om meer figurines te winnen. Deze virtuele tegenstander is een kunstmatige intelligentie die het spel samenstelt, gebaseerd op de gevechtshistorie van de speler.

In de stand SHOWCASE kunnen spelers alle vrijgespeelde 3D-figurines bewonderen en laten poseren voor zeventien verschillende achtergronden. Je kunt ook 3D-foto’s van ze maken en deze bekijken in het DEAD OR ALIVE™ Dimensions 3D PHOTO ALBUM. Zo kun je de mooiste 3D-foto’s heel makkelijk aan anderen laten zien, op je eigen Nintendo 3DS.

  • Betreed een wereld van spectaculaire 3D-gevechten en wees getuige van de evolutie van een geliefde vechtspelserie in DEAD OR ALIVE Dimensions – exclusief voor Nintendo 3DS.
  • Kies uit 25 speelbare personages en vecht in interactieve omgevingen die tot leven komen in stereoscopisch 3D.
  • Speel in 12 spelstanden en neem het op tegen vrienden of vecht samen met hen in draadloze meerspelerconfrontaties.
  • Iedereen kan onmiddellijk met de actie uit de voeten, dankzij de mogelijkheid voor touchscreenbesturing, waarmee combo’s gemakkelijk uit te voeren zijn.
Ad