Green Lantern: Rise of the Manhunters


Green Lantern: Rise of the Manhunters

Betreed de verbluffende wereld van Green Lantern: Rise of the Manhunters! Dit actie-/avonturenspel is geïnspireerd op Warner Bros. Pictures’ superheldenfilm Green Lantern en brengt de verrassende, vreemde en prachtige wereld van DC Entertainment tot leven in volledig 3D op Nintendo 3DS.

In het helderste daglicht en de donkerste duisternis…

Het Green Lantern Corps is een intergalactische macht die door de verste uiteinden van het universum patrouilleert om de vrede te beschermen en de wet te handhaven. Iedere ‘Green Lantern’ is uitgerust met een krachtring die zijn eigenaar in staat stelt om van groen licht elk gewenst gereedschap te maken, enkel door de kracht van zijn verbeelding.

Wanneer een zwaar gewond, buitenaards wezen met de naam Abin Sur (Green Lantern van Space Sector 2814) een noodlanding maakt op Aarde, verandert het leven van toppiloot Hal Jordan voorgoed: door Abin Surs eigen krachtring wordt hij tot diens opvolger verkozen en daarmee tot de eerste menselijke Green Lantern! Na een korte cursus begint Hal aan zijn nieuwe rol als intergalactische beschermer en dat is maar net op tijd. Er is een leger van kwaadwillende androïden – de ‘Manhunters’ – in opkomst. Dit leger heeft maar één doel voor ogen: de totale vernietiging van het Green Lantern Corps.

Geen kwaad zal aan mijn oog kunnen ontsnappen…

Green Lantern: Rise of the Manhunters zit barstensvol met futuristische gevechten en verkenning, en dat allemaal in stereoscopisch 3D. Als Green Lantern krijg je te maken met dagelijkse taken als ruimtereizen, asteroïden ontwijken, planeten opblazen en hordes vijandelijke troepen verslaan! Je plattegrond komt je tijdens je reis goed van pas, want hiermee kun je gebieden scannen en laten oplichten om meer informatie te vinden, maar je kunt er ook je huidige missies zien, zodat je op het juiste spoor blijft.

Laat hen die de macht van het kwaad aanbidden…

Natuurlijk is het niet voor iedereen weggelegd om de wereld te redden. Je zult dan ook voor fikse uitdagingen komen te staan. De troepen van het androïdenleger waar je het tegen opneemt zijn gewiekst, streng, talrijk en komen in diverse verschillende variaties, elk met zijn eigen unieke uitdagingen.

Pas op voor mijn kracht… het licht van de Green Lantern!

Gelukkig heb je het ultieme wapen binnen handbereik: met je krachtring kun je allerlei ingenieuze constructies creëren om je tegenstanders mee te lijf te gaan. Je kunt Gatling-kanonnen bedenken, gigantische vuisten, een klauw om slechteriken mee te bedwingen en meer. Dankzij het gevarieerde gevechtssysteem maak je combinaties van klappen, gronddreunen, plasmaraketaanvallen en luchtbelschilden, terwijl je je vaardigheden opwaardeert tijdens het spelen. Door nieuwe trucs te leren word je niet alleen een betere strijder, maar kun je ook langs eerder onbedwingbare obstakels geraken.

Maar er zijn grenzen. Je krachtring heeft een bepaalde lading en iedere keer dat je een constructie creëert, neemt de beschikbare ringlading een beetje af. Als de lading op is, is alles echter nog niet verloren: gebruik je ring een tijdje niet en de meter zal zich langzaam maar zeker weer vullen.

Tijdens je reizen zul je ook bevriend raken met verschillende medestanders die tevoorschijn kunnen komen om je ringlading volledig bij te vullen. En als je het hard te verduren hebt, kun je alle remmen los gooien met een Will Feat. Zelfs als je helemaal geen ringlading meer over hebt, kan een Will Feat je uit te problemen helpen door je gedurende een korte periode in staat te stellen extra krachtige aanvallen uit te voeren. Natuurlijk kun je ook hier niet onbeperkt van profiteren: je zult even moeten afkoelen voordat je weer een Will Feat op de vijandige troepen los kunt laten.

Stap in de schoenen van de eerste menselijke Green Lantern en roep de opmars van een androïdenleger een halt toe in Green Lantern: Rise of the Manhunters op de Nintendo 3DS van WB Games en Griptonite Games.

  • De wereld van DC Entertainment komt tot leven in verbluffende, stereoscopische 3D.
  • Profiteer van een gevarieerd gevechtssysteem dat je in staat stelt om je vaardigheden op te waarderen.
  • Gebruik je krachtring om een verscheidenheid aan Green Light-constructies te creëren.
  • Neem het op tegen hordes vijanden en stel orde op zaken in het universum in dit actie-/avonturenspel.