PAC-MAN & Galaga Dimensions


PAC-MAN & Galaga Dimensions

De speelhalactie is weer helemaal terug met de komst van twee videogameklassiekers voor de Nintendo 3DS.

PAC-MAN & Galaga Dimensions is een verzameling van zes complete spellen –  vier eerdere titels uit de PAC-MAN- en Galaga-series, en twee splinternieuwe spellen die volop gebruikmaken van de functionaliteit van de Nintendo 3DS.

In PAC-MAN tilt gebruik je de gyrosensor van de Nintendo 3DS om de ronde gele held door de uitdagende levels te loodsen. Door de Nintendo 3DS te kantelen, verander je de helling van het hele level, waardoor je PAC-MAN met een razende snelheid laat rollen. De levels zijn bovendien voorzien van allerlei speciale elementen, zoals flippers en slingers om hem naar grote hoogte te schieten. Het is een compleet nieuwe manier om een van ‘s wereld grootste videogamehelden te besturen, en natuurlijk zijn de beelden volledig driedimensionaal!

Met Galaga 3D Impact wordt een tweede klassieke serie voorzien van een nieuw deel. En ook dit spel wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe functionaliteit van de Nintendo 3DS. Verover het luchtruim in dit razend spannende schietspel, en vlieg over het vijandelijke landschap door de Nintendo 3DS te kantelen. Terwijl je het systeem kantelt en draait, zul je nieuwe gebieden ontdekken en vijanden tegenkomen die je vanuit alle hoeken onder vuur nemen. Beantwoord die aanvallen met een spervuur en probeer een zo hoog mogelijke score te behalen.

Maar dat is nog niet alles! PAC-MAN & Galaga Dimensions bevat tevens vier klassieke titels. Uit de PAC-MAN-serie kun je zowel het originele PAC-MAN, als het jachtige en furieuze PAC-MAN Championship Edition spelen. Navigeer PAC-MAN door doolhoven, pak bonusvoorwerpen en ontwijk die afschuwelijke spoken op de bekende PAC-MAN-manier – een ervaring die in 3D nog véél leuker is!

Voor Galaga-fans – en iedereen die nog nooit van deze speelhalklassieker heeft gehoord – bevat het spel het originele Galaga én het intense Galaga Legions. Schiet horden vijanden uit de lucht, terwijl je hun vluchtpatronen probeert te doorgronden voordat ze jou neerhalen. Net als de vernieuwde PAC-MAC-klassiekers, worden deze twee Galaga-titels opnieuw tot leven gewekt met schitterende 3D-beelden. Bovendien bevatten alle vier de klassiekers een bonussysteem, waarin je wordt uitgedaagd om tijdens het spelen aan zestien voorwaarden te voldoen. Op het touchscreen kun je zien welke uitdagingen je hebt uitgevoerd – zoals het behalen van een miljoen punten of het raken van elke vijand die je tegenkomt – en proberen de moeilijkste opdrachten van elk spel uit te voeren. Wie weet, misschien lukt het je wel om de online ranglijsten van een van de zes spellen aan te voeren.

Ontdek een nieuwe kijk op twee legendarische series, in PAC-MAN en Galaga Dimensions voor Nintendo 3DS.

  • Speel de gloednieuwe PAC-MAN- en Galaga-titels, én klassieke spellen uit beide series. Dat zijn zes spellen op één Nintendo 3DS Game Card!
  • Gebruik de gyrosensor van de Nintendo 3DS om de spellen te besturen, in driedimensionale werelden vol spetterende actie!
  • Geniet van vier klassieke spellen die speciaal voor de Nintendo 3DS zijn herzien. PAC-MAN, PAC-MAN Championship Edition, Galaga en Galaga Legions zijn terug – en in 3D!
  • Bekijk de vier klassiekers op drie verschillende manieren op het 3D-scherm. Je kunt het beeld bijvoorbeeld zo instellen, dat het lijkt alsof je op een oude speelhalkast speelt.
Ad