PES 2011 3D – Pro Evolution Soccer


PES 2011 3D – Pro Evolution Soccer

Bereid je voor op de eerste driedimensionale voetbalsimulator ooit!

In PES 2011 3D beleef je het nobele voetbalspel niet alleen op een nieuwe manier, maar in een compleet nieuwe dimensie!

Laat je in PES 2011 3D overdonderen door de sfeer van het spel, de adembenemende 3D-beelden en de perfecte gameplay. Het spel bevat vele spelstanden, waaronder de meeslepende stand Master League en het meest prestigieuze voetbaltoernooi, de UEFA Champions League.

  • Door de visuele diepgang die met de Nintendo 3DS wordt bereikt, kan de afstand van je speler, het doel en de andere spelers heel precies worden waargenomen. Spelers zullen de dynamische beweging van vooral lange ballen zien. Met ‘Player Camera’ krijg je het gevoel dat je op het veld staat en de wedstrijd bekijkt door de ogen van een voetballer, terwijl je je met ‘Wide Camera’ tussen het publiek in het stadion waant.
  • Creëer je eigen team en begeleid het naar de top van de Master League! StreetPass voegt nog een extra laag toe aan deze spannende spelstand. Je teamgegevens uit de Master League worden gebruikt door StreetPass, waarbij het team met de betere strategieën en statistieken zegeviert. Door deze wedstrijden te winnen, speel je bekende spelers en teams vrij.
  • 1 vs. 1 draadloos – speel Pro Evolution Soccer tegen een vriend of familielid in de fantastische spelstand voor twee spelers.
  • Het live commentaar en de 3D-beelden verhogen de sfeer van het spel en zorgen voor een uiterst spannende voetbalervaring.
  • Spelers kunnen kiezen uit vijf moeilijkheidsniveaus, variërend van Beginner tot Top Player, zodat jongere spelers beter leren spelen en verder kunnen komen in de competitie.
  • Een uitgebreide keuze: speel als een van de 170 clubs of 60 nationale teams.
Ad