Rabbids® 3D


Rabbids® 3D

Preview Image

Zet de klok terug met de Rabbids!

Bwaaaaah! De Rabbids zijn terug en deze keer hebben ze het onfeilbare plan om de mensenwereld binnen te vallen: verover de geschiedenis met de Nintendo 3DS!

Wanneer de Rabbids terecht komen in een oudheidkundig museum en het tijdreizen uitvinden via hun tijdwasmachine, kun je er zeker van zijn dat de geschiedenis van de mensheid flink op zijn kop gezet gaat worden! Bereid je dus voor op een reis door de tijd in hun eerste platformavontuur, exclusief voor Nintendo 3DS.

  • Stuur je Rabbids door de tijd en maak er een potje van! Duik in het verleden en breng een bezoekje aan de meest roemruchte tijdperken in de geschiedenis, zoals de prehistorie of het oude Egypte. Help de Rabbids bij het in de war sturen van het verleden en zet de geschiedenis op zijn kop.
  • Er komt een Rabbids-plaag naar de Nintendo 3DS met hun eerste platformavonturenspel! Baan je een weg door waanzinnige, kleurrijke 2D / 3D stereoscope werelden, versla vijanden en breek blokken in 64 levels, verdeeld over vier verschillende tijdperken.
  • Pas je Rabbids aan! Van Napoleon tot de drie musketiers, speel beeldjes van je favoriete personages vrij en rust je knaagdieren uit met 45 historische kostuums.
  • Een avontuur voor iedereen! Rabbids krijgen iedereen aan het spelen: de zijwaartse 2D / 3D presentatie maakt het eenvoudig om aan te beginnen. Het spel is meteen leuk voor kinderen en de hilarische slapstick-humor waar volwassenen van houden is nog nooit zo bwaaaaah geweest!
  • Meer spelstanden voor meer plezier! Drie unieke spelstanden, waaronder de verhaalstand, een race tegen de klok en een missiestand, voor een verlengde spelduur.