Rayman 3D


Rayman 3D

Preview Image

Dankzij Rayman 3D kun je opnieuw genieten van de ongelooflijke avonturen van Rayman in een grootse, magische wereld op je Nintendo 3DS. Ga op in een 3D wereld vol verrassingen en fantastische wezens en versla meedogenloze vijanden.

Verdiep je in de vele verschillende werelden tijdens je queeste door 45 velden, die verdeeld zijn over 13 regio’s. In Raymans wereld kun je uren van je zoektocht genieten in 3D!

Gebruik Rayman’s unieke bewegingen terwijl je rent, klimt, zwemt, vliegt, loopings maakt en zelfs op waterski’s staat om gevaren te ontwijken! Rayman heeft ook al zijn beroemde mogelijkheden nog paraat staan; zoals het vliegen als een helikopter door middel van zijn haar!

Herontdek de personages uit de wereld van Rayman wanneer de strijd weer losbarst tussen Rayman en zijn gemene vijanden: neem het op tegen Admiral Razorbeard, de Henchman en alle andere wezens die Rayman willen dwarszitten! Hopelijk kan Rayman rekenen op steun van zijn vrienden! De Globox, Ly of Polokus staan allemaal voor hem klaar. Jij ook?

  • Een 3D-wereld vol verassingen en fantastische wezens
  • 45 velden verdeeld over 13 regio’s
  • Rayman’s unieke bewegingen