SpongeBob Squarepants De Onnozele Krabbelaar


SpongeBob Squarepants De Onnozele Krabbelaar

THQ en WayForward Technologies, Inc vragen je om je stylushand én je lachspieren voor te bereiden op SpongeBob Squarepants De Onnozele Krabbelaar voor de Nintendo 3DS, het spel dat onderwaterwaanzin naar een hoger niveau tilt.

In filmpjes die worden gepresenteerd door Patchy the Pirate (de president van de SpongeBob-fanclub), daagt dit creatieve spel je uit om je een weg door ruim honderd maffe microgames te tikken, te slepen en te krabbelen, en dat allemaal in 3D. Een snel denkvermogen is vereist, want je komt oog in oog te staan met de ene na de andere kleine uitdaging die je supersnel moet oplossen. Bovendien bevatten deze microgames nooit eerder vertoonde kunstverzamelingen uit het archief van Nickelodeon! Over zeeschatten gesproken…

Als het je lukt om het onnavolgbare tempo bij te houden, kun je je een weg wriemelen door zeven superonnozele, grappige spelwerelden zoals alleen Nickelodeon die kan maken! Met zijn combinatie van ultramelige humor en slim en supersnel spelplezier, staat SpongeBob Squarepants De Onnozele Krabbelaar voor de Nintendo 3DS garant voor een hilarische ervaring!

  • Voltooi meer dan honderd uitzinnige microgames
  • Speel je een weg door zeven waanzinnige werelden!
  • Bekijk kunstverzamelingen uit het archief van Nickelodeon!
Ad