Story of Seasons: Trio of Towns


Story of Seasons: Trio of Towns

Maak een nieuwe start op het platteland! Verander een kleine hoeve in een bloeiende boerderij door verschillende seizoensgebonden producten te telen en allerlei soorten vee te verzorgen. Oogst je opbrengst, ruil of verkoop je producten en pas je boerderij aan met meubels, decoraties en nieuwe gebouwen.

Er zijn genoeg ervaren boeren in de buurt om je te helpen, maar je kunt ook verse hulpjes in dienst nemen zodat zij de kneepjes van het vak op hun eigen tempo kunnen leren.

Jouw gemeenschap

Ontdek drie steden met elk hun eigen cultuur. Verken het westerse Westown, ploeter door de rijstvelden van Tsuyukasa of ga naar Lulukoko, het paradijs aan zee.

Preview Image
Preview Image
Preview Image
Elke stad heeft zijn eigen winkels waar je items kunt kopen en verkopen. Natuurlijk kun je ook vrienden worden met de inwoners! Help ze een handje door allerlei kleine baantjes aan te nemen om beloningen te ontvangen. Je kunt zelfs verschillende outfits bemachtigen die gebaseerd zijn op de Super Mario-reeks.

Met het veranderen van de tijd in-game, veranderen ook de seizoenen. Dit betekent dat er nieuwe events, festivals en wedstrijden zijn om aan deel te nemen. Verwikkel je in de gebeurtenissen en maak deel uit van de samenleving!

Jouw keuze

Wil je even een rustpauze nemen? Ga eens vissen, vang wat insecten, serveer wat lekkere maaltijden of maak een praatje met de inwoners. Leer je buren kennen, maak goede vrienden en wie weet ontmoet je wel de ware…

Preview Image
Preview Image
Daarbovenop kun je andere boeren online* vergezellen in Local Play! Verken een onbewoond eiland en ga uit je bol!
Ad