1000 Cooking Recipes from Elle a Table


1000 Cooking Recipes from Elle a Table

Inspiratie vinden in de keuken is nog nooit zo eenvoudig geweest als met 1000 kookrecepten. U kunt beginnen met bladeren door de receptenlijst of zoeken naar iets specifieks. De software geeft vervolgens suggesties voor voorgerechten, hoofdgerechten en desserts of wijnen en kazen die perfect aansluiten bij uw selectie. Als u eenmaal uw menu hebt gekozen, kunt u een boodschappenlijstje samenstellen of een maaltijd bereiden.

1000 kookrecepten van ELLE à table bieden stapsgewijze instructies voor het bereiden van uw gekozen gerechten en optionele spraakbedieningen voor die momenten waarop uw handen vol zijn. U kunt tijdens het koken van meerdere gerechten tegelijkertijd tussen recepten schakelen en de handige timer helpt u om op de hoogte te blijven. Voor creatieve fijnproevers is er zelfs de mogelijkheid om op maat gemaakte recepten te noteren en deze te delen met collega-fijnproevers via lokale draadloze communicatie.

1000 kookrecepten helpen alle DS-eigenaren om verder te gaan met de vaardigheden die ze hebben geleerd van Cooking Guide en zich te ontwikkelen tot een volleerd kok, aangezien 1000 recepten je kookkunsten uitdagen en nieuwe vaardigheden introduceren.

ELLE à table (ELLE’s zusterpublicatie gewijd aan lekker eten) heeft samengewerkt met Nintendo om “1000 kookrecepten van ELLE à table” te serveren voor de Nintendo DS – de perfecte culinaire metgezel! Deze easy-touse software transformeert je Nintendo DS of DSi in een draagbaar receptenboek, voedingsgids, winkelorganisator en deskundige foodie-vriend.

1000 kookrecepten van ELLE à table bieden de tools om elke keer weer perfect te dineren, of je nu iets spectaculairs uit de ingrediënten in je koelkast wilt halen, vooruit wilt plannen voor een onberispelijk driegangendinerfeest of de perfecte wijn en kaas wilt vinden als aanvulling op je gastronomische voorkeuren.