8 Eyes


8 Eyes

BESTUUR MAN EN VOGEL IN EEN STRIJD VOOR DE ACHT JUWELEN VAN KRACHT!

Na honderden jaren van chaos is de mensheid eindelijk tevoorschijn gekomen uit de ruïnes van een nucleaire oorlog. Deze wereld van de verre toekomst heeft opnieuw gefloreerd onder de leiding van de Grote Koning, die de kracht van de 8 Ogen inruilde om de planeet te herbouwen.

Deze vreemde juwelen van macht werden gevormd bij de ogen, of centra, van de acht nucleaire explosies die de aarde bijna verwoestten. In de verkeerde handen kunnen de 8 Eyes onnoemelijke vernietiging veroorzaken … En nu zijn ze gegrepen door de acht hertogen van de Grote Koning, in een wanhopige poging om zelf de controle over de wereld te krijgen. Ze hebben de koning naar de nucleaire woestenijen verbannen en hun gekibbel dreigt alweer de wereld in de oorlog te storten!

De taak van het terughalen van de 8 Eyes valt voor jou, Orin the Falconer, de dapperste en machtigste van de King’s Guardsmen. Met je vechtende valk, Cutrus, moet je doordringen in elk van de acht kastelen van de Hertogen. Daar zul je de soldaten van de hertogen onder ogen zien en tegen vreemde nucleaire mutanten strijden, zoals levende skeletten, reuzenwespen en moddermannen. Je moet de monsterlijke baas van elk kasteel verslaan om het juweel van macht dat hij bewaakt op te halen.

Daarna, om je zoektocht te voltooien, breng je de 8 Ogen terug naar het Altaar van de Vrede om de terugkeer op de Grote Koning af te wachten, zodat hij de wederopbouw van de Aarde kan voltooien. Je beloning zal de eeuwige dankbaarheid van de hele mensheid zijn!