Astro Fang: Super Machine


Astro Fang: Super Machine

Astro Fang: Super Machine (グ ス ト ア video game ァ ン グ Asutoro Fangu) is een Family Computer-videogame die in 1990 voor een exclusief Japanse markt werd uitgebracht.

Ergens in de Melkweg ligt de planeet RS-121 – een verlaten planeet die vreselijke rampen heeft ondergaan die het leven onmogelijk hebben gemaakt.

Er is nog maar één constructie over op de planeet – een snelweg genaamd de Black Line. Er wordt gezegd dat een oude legende op de een of andere manier verbonden is met deze snelweg. Spelers moeten vijanden van de weg slaan door raketten te gebruiken voordat ze hem van dezelfde snelweg kunnen slaan. Autoreparatiewerkplaatsen zijn te vinden waar auto’s kunnen worden gerepareerd en opnieuw kunnen worden bevoorraad met broodnodige wapens. Het speelbare voertuig lijkt op een DeLorean DMC-12 uit 1982, terwijl de onspeelbare vijandelijke voertuigen lijken op duinbuggy’s.

Het spel heeft een oneindige hoeveelheid continu en links onderaan op het scherm verschijnt een meter om eraan te herinneren hoe dicht de speler het doel bereikt.

Ad