Back to the Future


Back to the Future

Je bent Marty McFly, gewoon een typische senior bij Hill Valley High. Maar nadat je achter het stuur van een door nucleair aangedreven sportwagen draaiende tijdmachine bent, merk je dat je in 1955 per ongeluk met de geschiedenis hebt geknoeid. Nu moet het worden gecorrigeerd. Je moet er op de een of andere manier voor zorgen dat tieners Lorraine Baines en George McFly (de twee kinderen die uiteindelijk opgroeien om je ouders te worden) verliefd worden voordat de foto van je familie verdwijnt en je niets meer hebt om thuis te komen.

Het zal niet gemakkelijk zijn. Je moet George beschermen tegen Biff en zijn bende pestkoppen terwijl je je best doet om te voorkomen dat ze je in elkaar slaan. Om de zaken nog ingewikkelder te maken, is Lorraine verliefd op je, dus je moet haar avances ontwijken terwijl je probeert een manier te vinden om George en haar te laten kussen op de schooldans.

De tijd verspilt en zelfs als het je lukt om alle stukken op hun plek te krijgen, is er nog steeds geen garantie dat je terug zult komen. Het komt allemaal neer op een kort moment waarop het verleden, het heden en de toekomst elkaar ontmoeten.

Ad