4 Games on One Game Pak: GT Advance / GT Advance 2 / GT Advance 3 / MotoGP


4 Games on One Game Pak: GT Advance / GT Advance 2 / GT Advance 3 / MotoGP

GT ADVANCE: KAMPIOENSCHAP RACING

Installeer uw carkits, ga naar de baan, start uw motoren en maak u klaar om de meest competitieve racers op het circuit uit te dagen! Met GT Advance Championship Racing kun je kiezen uit meer dan 45 authentieke auto’s van acht fabrikanten en racen om kampioenschapsgoud. Een verbazingwekkende 32 tracks zijn klaar om te worden beheerst, inclusief circuit, snelweg, stad, pass en zelfs vuil. Ga de baan op in een van de vijf spelmodi: kampioenschap, snelle race, tijdaanval, training en vs. modus kun je een Game Boy Advance-verbindingskabel gebruiken om rechtstreeks tegen een buddy te racen. Elke speler kan de auto perfectioneren en negen upgradable car-functies aanpassen: motor, ophanging, lichaamsgewicht, uitlaat, CPU en meer.

GT ADVANCE 2: RALLY RACING

GT Advance 2: Rally Racing beschikt over 42 tracks over verschillende klimaten en weersomstandigheden. Spelers moeten 14 etappes navigeren op weg naar de top van het rallyracecircuit. De game biedt 15 van de beste rallyauto’s ter wereld, elk met een unieke wegligging, grip, versnelling en maximale snelheid. Met de linkoptie kunnen spelers tegen een vriend racen.

GT ADVANCE 3: PRO CONCEPT RACING

GT Advance 3: Pro Concept Racing beschikt over meer dan 90 authentieke auto’s met upgradebare onderdelen van 10 topautofabrikanten. Spelers kiezen en ontgrendelen auto’s met verschillende versnellingen, topsnelheden en handling om de 46 tracks in deze pocket racer onder de knie te krijgen. Race tegen een groep computerauto’s of grijp een vriend en race head-to-head met behulp van de GBA-verbindingskabel.

MOTO GP

Moto GP verschilt van andere tweewielige motorsporten doordat concurrenten in plaats van viertaktmotoren hightech prototype tweetaktmotoren gebruiken. Moto GP brengt de geest van deze unieke race-uitdaging naar de Game Boy Advance. De game heeft 16 internationale nummers; een verscheidenheid aan 500cc fietsen; een selectie van 2001 professionele renners, waaronder nr. 1 ster Kenny Roberts; en link play voor maximaal vier GBA-eenheden via de afzonderlijk verkochte link-kabel.