The Legend of Zelda: The Wind Waker


The Legend of Zelda: The Wind Waker

Preview Image

Dit epische avontuur van ‘Legenda of Zelda’ begint met onze held die in een familiecrisis verzeild is geraakt. Het vredige leven van Link op een klein Eiland wordt op een noodlottige dag ruw verstoord als zijn geliefde zuster wordt gekidnapt door een grote dreigende vogel. De met zwaard en schild zwaaiende held zet de achtervolging in. Zijn zoektocht is het begin van een heldhaftig avontuur in vreemde landen en op woeste zeeën, naarmate Link verder zoekt naar aanwijzingen waar zijn zuster zich bevindt.

Het spel The Legend of Zelda: The Wind Waker bevat een unieke animatiestijl. Dit vervolg op het revolutionaire spelen in ‘Ocarina of Time’ en ‘Majora’s Mask’ voor Nintendo 64, is goed voor een heel nieuwe Zelda-ervaring. De gezichtsuitdrukkingen van je personages veranderen als ze lachen, huilen, boos worden of verbaast zijn. De personages komen ook tot leven door de natuurlijke manier waarop ze bewegen. De wereld van Link heeft er nog nooit zo echt uitgezien. Verbazingwekkende effecten zoals flakkerend vuur, schaduwen en rook geven het gevoel dat je je nog meer bij de actie betrokken voelt.

Natuurlijk bestaat de kern van de Wind Waker-ervaring weer uit de geweldige spelmogelijkheden van de Zelda-serie. Link kan met zijn zwaard slaan (inclusief een krachtige nieuwe draaiaanval uitvoeren), geeft klappen met zijn schild, zwaait over gaten, en – voor het eerst – zijn er op te rapen wapens die vijanden hebben laten vallen. Daarnaast zal The Legend of Zelda: The Wind Waker een bijzonder intuïtief besturingssysteem hebben, zoals trouwe spelers inmiddels gewend zijn van deze geliefde serie.

Ad