Tony Hawk’s Pro Skater 4


Tony Hawk’s Pro Skater 4

Nollie! Kickflip! Ehm… twisteroo! Zelfs als jouw kennis van skate-termen minder groot is dan die van ons, scheer je met het briljante Tony Hawk’s Pro Skater 4 over de stoep als een pro.

Net als Tony’s 1, 2 en 3, biedt deze vierde game strakke besturing, messcherpe beelden, reusachtige skateparken (ditmaal variërend van San Fransisco tot Alkatraz) en een massa aan levensechte trick-kanjers zoals Bob Burnquist, Elissa Steamer en The Man Himself. En wat is er dan nieuw? Meer dan genoeg. De meest opvallende ommezwaai is de afwezigheid van de tik-tak-tijdklok die begon te tikken bij het betreden van ieder park. Je bent nu dus vrij om alles te ontdekken en uit te proberen in je eigen tempo. Veel beter! Opdrachten met een tijdslimiet zijn er nog wel – 190 maar liefst – maar deze worden nu toebedeeld door voorbijgangers, waarmee je kunt kletsen door op de X-knop te drukken. Ook zijn de opdrachten spannender dan ooit. Al je oude favorieten zijn weer terug (zoals: verzamel de letters S-K-A-T-E, stapel een ongelofelijk hoge stuntscore op), en gaan hand in hand met nieuwe uitdagingen die al je talenten op de proef stellen. Zoals het verzamelen van de letters C-O-M-B-O in één onafgebroken vingerspier-teisterende trick, of het uitvoeren van een specifieke trick op een bepaalde plaats. Dit spel houdt je bezig tot Tony zijn helm voorgoed aan de wilgen hangt.

Nieuwe speltypen voor twee spelers, zoals de Score Challenge (een race tot een bepaald aantal punten) en Combo Mambo (een combo-marathonduel), scharen zich bij de rij klassiekers, zoals de Horse-stand. En als je vrienden er niet zijn, kun je je lekker in je eentje uitleven in de Park Editor of de Create-a-Skater-stand. In Tony Hawk’s Pro Skater 4 vind je geen spoor van de luiheid, waarmee sommige lang lopende gameseries in elkaar worden geflanst. Dit is een niet te missen game voor bezitters van deel één tot drie. En als je nog geen één spel uit de serie gespeeld hebt, kun je deze game alvast bovenaan je verlanglijstje zetten. Een echte must-have!

Ad