1971 Project Helios


1971 Project Helios

1971 Project Helios is een turn-based strategiespel dat moderne militaire oorlogstactieken combineert met close combat. Vuurwapens en voertuigen zijn schaars, conflicten en vijandigheden hebben geen einde en de vreselijke ijskoude vernietigt vrienden en vijanden op zijn pad.

De campagne speelt zich af in een bevroren wereld, waarin acht mensen – elk met hun eigen problemen en interesses – zich aansluiten bij een soort tijdelijke alliantie, om een ​​bepaalde persoon te vinden: Dr. Margaret Blythe. Onderweg zullen ze aanvallen van overvallers moeten vermijden, het militaire hoofdkwartier moeten onderzoeken en moeten infiltreren in het grondgebied van een gevaarlijke anti-technologische religieuze sekte. Op het spoor van haar verblijfplaats zullen ze reizen en schouder aan schouder vechten, en ze zullen onvermijdelijk de anderen leren kennen. Afhankelijk van een aantal strategische en persoonlijke beslissingen, leid je deze personages rechtstreeks naar een van de drie mogelijke eindes.

Release info - 1971 Project Helios


Release datum
2020-06-09 00:00:00

Uitgever
RECOTECHNOLOGY

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAXAPA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian

Genres
strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - 1971 Project Helios

Â¥19.99
RUB 1799.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.