2021: Moon Escape


2021: Moon Escape

Je speelt de rol van Tars Nunien, een paladijn van de Marked Brotherhood, wiens enige missie is om de vijandelijke oorlogsplannen terug te brengen naar de hoofdstadplaneet Astra Nova in de hoop de vijandelijke oorlogsplannen te organiseren. de laatste wanhopige verdediging tegen de verschrikkelijke Kisur-barbaren.

Volg Tars en zijn vertrouwde AI-metgezel Thuvia op hun reis over de mystieke en verraderlijke maan, ontdek zijn diepe mysteries en zoek naar een manier om te ontsnappen!

2021: Moon Escape is een klassieke ervaring die is gebaseerd op verkenning, gevechten en karakterontwikkeling, waarbij de gamewereld een constante bedreiging vormt voor je overleving en het succes van je wanhopige maar nobele missie.

Een nostalgische ervaring die ook in verticale modus kan worden gespeeld met aanraakbediening om beter bij het gevoel van de jaren 90 te passen! Speel met de klassieke groene kleurmodus, kies uit meerdere kleurenpaletten of speel met de volledig gekleurde modus!

Release info - 2021: Moon Escape


Release datum
2023-05-12 00:00:00

Uitgever
Caracal Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
action, adventure, other, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - 2021: Moon Escape

RUB 449.0
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.