A Guidebook of Babel


A Guidebook of Babel

A Guidebook of Babel is een plot-avonturenspel met vlindereffect als kern. Na de dood realiseer je je al snel dat je aan boord van de Babel bent gegaan… en hoewel dit misschien aanvoelt als de schemerzone, krijg je een pen om het verleden te herschrijven, zodat toekomstige gebeurtenissen zich kunnen ontvouwen.

[Aankondiging van de bemanning] Je bent nu aan boord van Babel, een gigantische cruise die je naar het hiernamaals moet leiden. Neem deze gids mee om te helpen bij het navigeren door uw nieuwe omgeving. Maar eerst, om u goed te kunnen verwelkomen aan boord, zal de bemanning eerst uw herinneringen ontladen en de Giant Boiler inschakelen om u voor te bereiden op vertrek!

Je moet weten hoe het werkt om het avonturenlogboek van Guidebook te voltooien:

[Vlindereffect]

Dit is een ongewone reis, maar uiteindelijk kun je alles in elkaar zetten. Ik hoop. Terwijl je toch bezig bent, zul je je realiseren dat je kunt terugspoelen en vooruitspoelen naar een punt in de tijd om het verhaal te herschrijven. Het is geheel aan jou om te beslissen.

[Meerdere perspectieven]

Ontspan… iedereen hier is een vriend van mij, dus leun achterover en laat ze je hun verhalen vertellen. Al snel zul je merken dat hun afzonderlijke perspectieven met elkaar verweven kunnen zijn.

[Onvoorspelbare resultaten]

De gevolgen van het activeren van het vlindereffect zijn volkomen onvoorspelbaar, aangezien zelfs de kleinste verandering de toekomst drastisch kan veranderen. Met zoveel macht in je handen, wie vertelt hier echt het verhaal? Jij of ik?
Je hebt misschien het gevoel dat je in Bizarro World bent beland, maar ik verzeker je dat je Babel snel een bijzondere plek zult vinden om te zijn. Ik wil niet opscheppen…maar dit is wat je kunt verwachten:

【Een reeks “”ongelukkige”” gebeurtenissen】

Een verhaal vol avontuur dat begint op het moment dat je op Babel landt. Maar het hiernamaals is geen saaie plek, je zult al snel verstrikt raken in drama en ongelukken die je volledige aandacht vereisen.

【Komische kunststijl met een originele soundtrack】

Met een vleugje geïnspireerde waanzin en nostalgie ben je verzekerd van een meeslepende maar onconventionele ervaring op de Babel.

【Keuzes zijn echt belangrijk】

Een interpretatie van vlindereffect waarbij je keuzes een kabbelend effect hebben op de voortgang van het verhaal, we rekenen op je!

【Lichthartige maar verdienstelijke reflectie】

Een hartverwarmend avontuur tijdens het verkennen van thema’s als leven, dood, familie en loslaten…

O ja! En…volume AAN

Ad

Release info - A Guidebook of Babel


Release datum
2050-12-31 00:00:00

Uitgever
Pixmain

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, japanese

Genres
puzzle, adventure